|
Yazar |
Konu  |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 19/01/2009 : 20:22:26
|
CM 01-02 yükledim bilgisayara.Biraz nostalji yapayım diye.Efsane oyun,hiç değişmemiş:D
Neyse gelelim konuya.FC Bayern'in başına gectim ilk sezonumu bitirdim Uefa Cup+Super Cup alarak.Şimdi ikinci sezonumdayım ve şampiyonlar liginde çok krtiik bir maça çıkacağım;Real Madrid...
Kadrom böyle:
Kahn Kuffour Holovko T.West
Sagnol Lizarazu
N.Kovac Effenberg
To Madeira
Santa Cruz Tsigalko
Şimdi ben bu kadroyla nasıl bir sistemde oynamam gerekir?Tavsiyeleriniz varsa alayım.Ben defansif çıkmak istiyorum çünkü beraberlik bile yetiyor.
Yedekler: Milan Baros R.Adler Figo lampard Cafu Todorov Deisler şimdiden teşekkürler....
|
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 20/01/2009 : 21:37:12
|
Vay vay eski duygularım depreşti. Taribo West, Oliver Kahn Maxim Tsigalko, Stefan Effenberg...
Bu oyunda 4 ( DL-DR-DC-DC ) 3 ( MC-MC-MC ) 1 ( AMC ) 2 ( FC-FC ) sistemiyle oynarsan tahminimce başarılı olursun. Zaten orta alanın güçlü. İyi bir Amc ile işi bitirirsin. Tsigalko zaten tek başına takım. Santa Cruz'un yerine Todorov denesen daha iyi olur. Artı Lampard orta alana iyi gider. Amc olarakta kullanabilirsin... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 21/01/2009 : 18:43:44
|
Hemen taktik randıman vermez. Biraz sabredeceksin. Mentaliteyi de normal yap ama defansif değil atak yönünde normal yap. Pas sitilini de kısa yap. Counter atak yap. Artı oyuncuların özelliklerine göre pres yaptır. Kesinlikle savunma oyuncularını yerinden oynatma...
Başarlı oluyordum be bu taktikle bakalım sende işe yarayacak mı ? =) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
|
Konu  |
|
|
|