AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 CM 01-02 Sistem?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/01/2009 :  20:22:26  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
CM 01-02 yükledim bilgisayara.Biraz nostalji yapayım diye.Efsane oyun,hiç değişmemiş:D

Neyse gelelim konuya.FC Bayern'in başına gectim ilk sezonumu bitirdim Uefa Cup+Super Cup alarak.Şimdi ikinci sezonumdayım ve şampiyonlar liginde çok krtiik bir maça çıkacağım;Real Madrid...

Kadrom böyle:

Kahn
Kuffour Holovko T.West

Sagnol Lizarazu

N.Kovac Effenberg

To Madeira

Santa Cruz Tsigalko

Şimdi ben bu kadroyla nasıl bir sistemde oynamam gerekir?Tavsiyeleriniz varsa alayım.Ben defansif çıkmak istiyorum çünkü beraberlik bile yetiyor.

Yedekler: Milan Baros
R.Adler
Figo
lampard
Cafu
Todorov
Deisler

şimdiden teşekkürler....

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 20/01/2009 :  21:37:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vay vay eski duygularım depreşti. Taribo West, Oliver Kahn Maxim Tsigalko, Stefan Effenberg...

Bu oyunda 4 ( DL-DR-DC-DC ) 3 ( MC-MC-MC ) 1 ( AMC ) 2 ( FC-FC ) sistemiyle oynarsan tahminimce başarılı olursun. Zaten orta alanın güçlü. İyi bir Amc ile işi bitirirsin. Tsigalko zaten tek başına takım. Santa Cruz'un yerine Todorov denesen daha iyi olur. Artı Lampard orta alana iyi gider. Amc olarakta kullanabilirsin...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 21/01/2009 :  14:59:31  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tsigalko kurtardi beni son dakikada atti 1-1 bitti xD

112/250

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 21/01/2009 :  18:43:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hemen taktik randıman vermez. Biraz sabredeceksin. Mentaliteyi de normal yap ama defansif değil atak yönünde normal yap. Pas sitilini de kısa yap. Counter atak yap. Artı oyuncuların özelliklerine göre pres yaptır. Kesinlikle savunma oyuncularını yerinden oynatma...

Başarlı oluyordum be bu taktikle bakalım sende işe yarayacak mı ? =)

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 25/01/2009 :  13:03:52  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
pc değiştirince oyun da gitti en yakın zamanda yükleeyceğim bakalım:)

112/250

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.1 Snitz Forums 2000