Yazar |
Konu  |
hileci
Üye

Turkey
İleti 32 |
İletim - 04/06/2004 : 18:58:19
|
ben ken di ligimde her yıl şampiyon olup aynı zamanda şampiyonlar ligini kazanıyorum(ara sıra 2. olduğum oluyo işte)ama şu kesin ki her maçıma (sakat veya cezalı olmayınca) Buffon,Efe Alper,Hasan Fuat,Jose Julian de la Cuesta,Serkan Kılıç ,Riccardo Montolivo,Fabio Rochemback,Gökdeniz,Ergin,carlos tevez, Polat Metin 4-4-2 taktiği ve kadrosuyla çıkıyorum sizin favori kadronuz veya en sevdiğiniz oyuncu   |
|
Hileci Zeus ANZEK
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/06/2004 : 19:18:19
|
Ben bu kadroyu Galatasaraya alarak 3 türkiye ligi 3 şampiyonlar ligi 3 europe super cup 2 turkey cup kazandım. Kadrom şöyle:3-4-3 Kaleci:Recep Biler Defans:Jose Julian de la Cuesta,Bülent Korkmaz,Hakan Ünsal. Ortasaha:Riccardo Montolivo,Freddy Adu,Fabio Rochemback,Hasan Şaş Forvet:Polat Metin,Altunhan Temur,Julius Aghahawa. Bu kadroda yer alan oyuncuları alın. |
 |
|
dogan91
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 12/06/2004 : 12:19:34
|
oda bişey mi.ben real madriddeydim.3 sezon realde kaldım.şimdi de juventusda 3.sezonum.girdiğim bütün kupaları kazandım.menejer bilgilerimde hepsi 20.toplam kaybettiğim maç sayısı 4.kadro şu gk:buffon defans:puyol,bonera,mexes,zambrotta ortasaha:cristiano ronaldo,diego,gerrard,reyes(pisculichi) forvet:pazzini,todorov |
cyborg |
 |
|
Turkish_Maldini
Üye

Turkey
İleti 20 |
İletim - 04/07/2004 : 23:40:04
|
alıntı: dogan91 tarafından yazılan:
oda bişey mi.ben real madriddeydim.3 sezon realde kaldım.şimdi de juventusda 3.sezonum.girdiğim bütün kupaları kazandım.menejer bilgilerimde hepsi 20.toplam kaybettiğim maç sayısı 4.kadro şu gk:buffon defans:puyol,bonera,mexes,zambrotta ortasaha:cristiano ronaldo,diego,gerrard,reyes(pisculichi) forvet:pazzini,todorov
bu oyunda herseyı yapmak mümkün ben 2011 deyım her sezon şampiyon olup her sezon sampiyonalr ligini ve süper kupayı aldım tabi editorsuz yeterkı kadronu pek sık değiştirme savunmada de la orta sahada alex forvette tuncay her takımı sırtlar :)) bide su anda 21 yasında zannedersem erdal kara diye bi cocuk var fenerın altyapısından cıktı mükemmel herkez yaşlanıp dünyada süper starlar silinince forvetteki tercihimdir..:) |
yardım ederim |
 |
|
vesp@GO
Üye

Turkey
İleti 4 |
İletim - 17/07/2004 : 10:12:44
|
ben genclerbirligiyle 3.sezonum.2 samp.,,1 tane 2.lik,1 uefa ,1şamp ligi ,,2 süper cup, 3turk cup aldım TAKTİK=3-1-3-1-2 kale=gökhan tokgöz defans=fatih son,alpay,deniz libero=serkan balcı orta saha=montoliva,zidan(mohammed),rothen forvet arkası=SERHAT AKIN FORVET=YOULA,AGHAHOWA |
 |
|
manu
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 16/01/2005 : 23:04:31
|
lobont placente lequi buyten boateng king robben ronaldo adriano izmailov martins |
 |
|
Konu  |
|
|
|