|
Yazar |
Konu  |
sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135 |
İletim - 02/02/2009 : 00:35:09
|
alıntı: Tekel tarafından yazılan:
İspanyol Meyhanesi bu büyük adam sahneleri terkedeli 2 yıl oluyor ama hala unutulmamış işte sanat budur! 2 sene önceki eserler hala youtube da bir numaraysa, hala araştırılıp indiriliyorsa AJDAR'da hala hayattaysa sahnelere geri dönmesi gereklidir. Ajdarın şarkıları öle "HEH BU ADAM SENETCİ DEGİL YAA! ŞİKİTA MUJ ŞİKİTA MUJ NEDİR ABE?" diye küçümsenecek şarkılar değil, sözlere bakın da ibret alın!!!!
Alırım senden: Haydi de haydi dünya Haydi de haydi dön dünya Kaç kez, kaç yıl yaşarım Sen de bil şimdi Sen şimdi lazımsın bana Sen şimdi büyüklügünü bil Kadrini kıymetini.. Beni zora sokma Alırım senden sonra tüm yetkimi Alırım senden sonra tüm sevgimi
KON KON: Kon kon
Kon kon konn Kon aşka kon
Don don don Don aşka don
Seni sevdim en son Sınava soksan beni on alırım on On alırım on on on
Aşksız çok ağırdım Hem de ton ton
Ne milyar yeterdi ne de trilyon NE SEN TAŞIRDIN BENİ NEDE KAMYON(Bu satırla dalga geçeni satırla keserim bi önceki mısrada aşksız çok ağırdım hemde tonton ile alakalı beah!!) Seni sevdim tanrıma şükür en son Hafiflendim uçtum gittim kon kon Şu kalbim sanki kuş sanki balon Şu kalbim sanki kuş sanki balon
Çikita Muz: Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp
ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup
şap şup şap şup şap şup
ha şap Ha şup
şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup
grup olalım grup ben hudut sen haydut gizli gizli gelme her derde deva şifasın şifa çok çektim cefa vitamini havuz ben küfte sen tuz aahh buz gibiyim buz buz ohhhh muz gibiyim muz muz
çikita muz çikta muz çikta çikta çikta çik çik çik çikita çikita muz
fidanı muz sensiz kalbim buz buz hiçbirşey isteme benden ahhh yoksa bu aşk tuz buz ohhh yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten
daha fazla diretme üstüme fazla gelme inan ilacın benim ahh ok gibiyim ok ok ohh yok gibiyim yok yok
çikita muz çikta çikta çikta çik çik çiki ta çikita muz
------------------------------------------------------ Satırlardaki kafiye uyumuna ve anlam uyumuna dikkat çekerim, Sezen Aksu mu? AJDAR ANIK mı?
bence Ajdar Anık
Açıkçası ibret alınacak pek bir tarafı yok.Sen buna sanat diyorsan ya hayatında sanat görmedin yada sanattan anlamıyorsun!Burada Ajdar Anık konusunu açana kadar türkiyeye gelmiş geçmiş ne büyük sanatçılar var onlar hakkındada konuşabilirsiniz tartışmamız hata...! |
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :) |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 02/02/2009 : 01:12:47
|
Delinin biri kuyuya taş atmış bütün forum çıkaramamış.
|
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 02/02/2009 : 02:17:40
|
Eh haklısınız aslında. Burda bunu tartışmak Müzeyyen Senar,Zerrin Özer,Erol Büyükburç,Zeki Müren,Taşkın Sabah,İlhan İrem ve aklıma gelmeyen onlarca büyük sanatçıya hakaret niteliğini taşıyor. Ama forum sonuçta. |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 02/02/2009 : 11:17:19
|
Şaka mı bu konu? |