|
Yazar |
Konu  |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 01/02/2009 : 01:56:28
|
Konuyu burada açmak doğru mu bilmiyorum ama daha çok kişi tarafından görülmesi için burada açtım eğer fazla aykırıysa gerekli bölüme taşınsın lütfen.
Evet arkadaşlar bugün yani 1 Şubat(kimilerine göre 31 Ocak) birtanecik Barış Abimizi kaybedişimizin 10. yılı...
Ne kadar da çabuk geçmiş zaman daha küçücük bir çocukken pazar sabahı kalkıp programını izlerken hatırlıyorum kendimi. Sürekli kahvaltı yapmanın, dengeli beslenmenin öneminden bahsederdi. Şarkılarıyla programının adı olduğu gibi 7'den 77'ye herkesi eğlendirmesini bilirdi. O sadece bir sanatçı değil herşeyden önce muhteşem bir insandı. Birçok yer gezdi Birçok kişiye yardım eli uzattı. Japonya'da verdiği konseri bilmeyeniniz yoktur herhalde...
Neyse konuyu fazla uzatmayacağım yoksa okunmuyor. Sizin de Barış Manço hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Onu kaybedişimizin 10. yılında onu o kadar kuvvetli bi şekilde analım ki ölmediğini anlasın. Bir sözünde "Sanatçı adı anılmadığında ölmüş demektir." demiştir. Bizde bugün onu öyle bir analım ki ölmediğini anlasın Barış Abimiz... |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
n/a
deleted

İleti 149 |
İletim - 01/02/2009 : 10:06:41
|
Barış Manço anılacak Ünlü sanatçı aramızdan ayrılalı tam 10 yıl oldu.
30.01.2009 13:15
Barış Manço için Kadıköy Belediyesi tarafından 1 Şubatta Barış Manço Kültür Merkezi'nde ailesi, yakınları ve hayranlarının katılımıyla anma etkinliği düzenlenecek.
Etkinlikte, Beykent Üniversitesi öğretim görevlisi Simay Bodur'un hazırladığı sinevizyon gösterisinin ardından, babası Muhittin Kocataş, kardeşleri İnci ile Savaş Manço, eşi Lale Manço ve oğlu Doğukan Manço, Barış Manço'ya olan özlemlerini ve anılarını anlatacak.
Barış Manço'nun Galatasaray Lisesi'nden sınıf arkadaşları ve ilk müzik grubu olan Grup Kafadarlar'ın sergileyeceği performansın ardından, 1973 yılında kurduğu Kurtalan Express sahne alacak ve Manço'nun unutulmaz şarkılarını seslendirecek.
Öte yandan, 3 Şubatta da İstanbul Deniz Otobüsleri şirketi (İDO) Barış Manço için anma etkinliği düzenleyecek. Moda'dan hareket edecek olan İDO'nun ''Barış Manço'' şehir hatları vapuru, Kadıköy'e uğrayarak Kanlıca'ya gidecek. Herkesin ücretsiz olarak katılabileceği 10. yıl anma etkinliği seferinde, Kurtalan Ekspres konser verecek.
İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy ile Barış Manço'nun eşi Lale Manço, çocukları Doğukan ve Batıkan Manço'nun ev sahipliğinde gerçekleşecek anma etkinliği, Barış Manço'nun Kanlıca'daki kabrinin ziyaret edilmesiyle sona erecek.
Haberlerden Alıntıdır.
Bu arada Barış abimizin anılması için bu site yapılmıştır.
http://www.barismanco.de/index-bm.html
Bu site Barış Manço B-4030 Belçika Barış ve Sevgi Derneği'nin Resmi Organıdır!
|
Counter-Strike 1.6 OnLine Oynamak...
Sabitlenmelerini İstiyorum... :)
Counter-Strike Fps ayarLaRı
Msn Türkçesi Yaşasın Türkçe!!! Kayıt Tarihi = 27/04/2007
|
 |
|
|
Konu  |
|
|