AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Akıl Soruları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 31/01/2009 :  11:15:53  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Godjonshe tarafından yazılan:

Kendi sorularımın cevapları veriyim...
3) Hepsi doğru olabilir bence.

3. sorum C şıkkı olacak
umutcanuğuz senin sorunun cevabı 3125
Artist abi ne bicim soru o 3.sınıfta zekiydim ama bunu asla yapamamazdım bir kere 2'side 2 kat balık tutamaz toplam 21 olması için birinin tek birinin çift sayı olması gerek ama tek sayılar asla 2'ye kalansız bölünemez?
Cevabı söyle de kurtulayım ı işkenceden

bu arada Pazar 5'i filan anlamadım Godjonshe şunu açıklar mısın?

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 31/01/2009 :  11:24:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu klasik cevabı vermeden edemeyeceğim. Hayır sorumun cevabı 1.

Başta dedik ya 1=5
ise 5=1

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 31/01/2009 :  11:35:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Madem kimse soru sormadı o zaman ben sorayım.
Bi' ülkenin kralı bi' suçluyu yargılamak için ona iki şans vermiş. "Kağıtlardan birinde Ölüm diğerinde ise Hayat yazıyor" demiş. Ölüm yazanı seçerse ölecek hayat yazanı seçerse yaşayacakmış. Ama suçlu ikisindede ölüm yazdığını öğrenmiş. Suçlu öyle bi'şey yapmış ki yaşamış. Suçlu ne yapmıştır?
Sayfanın En Üstüne Git

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 31/01/2009 :  12:22:03  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İso demiro açıklayayım pazar olayını. Hani "Pazar" kelimesi 5 harfli, "Pazartesi" 9 harfli ya, "Perşembe" de 8 harfli...Komik demiştim değil mi?

Umutcanuğuz seninki de gayet iyi bir soruymuş yani...

t.j. şimdi senin soruna geçeyim.Bu soruyu bir gazeteden çıkan kitapçıktan buldun değil mi? Ben de kitapçıkta yazan cevabı vereyim bari. Suçlu kağıtlardan birini seçer, alır, yok eder(yutar örneğin). Sonra krala "Yuttuğum kağıtta yazana razıyım, diğer kağıdı açın" der(diğer kağıtta yazanın zıttını yapacaklardır çünkü)(Akla bak adamdaki yaaa... Ne acayip...)Diğer kağıtta ölüm yazdığı için, yuttuğu kağıtta da ölüm yazmaktadır mantıken. Kral da bunu inkar edemez herkesin önünde.

Nasılım? Problemlere çözüm getirme yeteneğim çok yüksektir...

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 31/01/2009 :  15:40:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
t.j. tarafından yazılan:

Madem kimse soru sormadı o zaman ben sorayım.
Bi' ülkenin kralı bi' suçluyu yargılamak için ona iki şans vermiş. "Kağıtlardan birinde Ölüm diğerinde ise Hayat yazıyor" demiş. Ölüm yazanı seçerse ölecek hayat yazanı seçerse yaşayacakmış. Ama suçlu ikisindede ölüm yazdığını öğrenmiş. Suçlu öyle bi'şey yapmış ki yaşamış. Suçlu ne yapmıştır?

Kagidin birini almis acmamis , sonra dönüp krala demiski ben kagidimi sectim ama acmiyorum , öteki kagittan ne cikarsa bu kagittakinin tersidir .. öteki kagitta da ölüm olduguna göre .. kral bir sey yapamamis bu durumda .. böyle mi ?

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000