|
Yazar |
Konu  |
Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145 |
İletim - 04/02/2009 : 09:08:17
|
http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf
Süper bir oyun. Japonya'da işe eleman alınırken bu IQ testi veriliyormuş başvuru yapanlara. Testi yapan alınıyormuş işe.
Kurallar şöyle: 1)Anne, baba olmadan erkek çocukları ile yalnız kalamaz. 2)Baba, anne olmadan kız çocukları ile yalnız kalamaz.(Ne biçim aile bunlar ya... Anne oğlunu, baba kızını dövüyor. ) 3)Hırsız, polis olmadan aile bireyleri ile yalnız kalamaz. 4)Kayığa sadece 2 kişi binebiliyor. 5)Kayığı sadece polis, anne ve baba karşıya geçirebiliyor.
Hadi yapın bakalım . Kolay aslında.
|
MSN Türkçesi Yaşasın Türkçe!!! |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 04/02/2009 : 09:47:03
|
Godjonshe 1-)Bunun yeri http://www.oyunsitesi.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=13 burası 2-)olum bunu nasıl yapıyorlar iyi ki japonya'da yaşamıyorum yoksa işsiz kalırdım ühüü.(Sanki bu ülkede çok iş var da) |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145 |
İletim - 04/02/2009 : 11:39:25
|
Yapıyolar işte. Ben yaptım ama 20 denemede falan . Orda işe alırken bir denemede yapman lazımmış. Yani bize orda iş yok  |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 04/02/2009 : 12:02:40
|
konu olması gereken yere taşınmıştır |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145 |
İletim - 04/02/2009 : 13:31:04
|
Pardon, bir daha doğru yere açarım... |
 |