AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Bedava Yavru Beagle
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 07/02/2009 :  01:33:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yavruyken sık sık sokağa çıkarman lazım insanlara alışabilmesi için. Sık sık oyun oynatman lazım Sana alışması için. Mamasınn takibi, temizliğinin takibi, havlaması.. Ayrıca tüy dökecek bol bol bununda sorun olmaması lazım. Almayı düşünüyosunda bunları karşılayabilecek misin? Yani boş vaktin çok mu.

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 07/02/2009 :  04:35:23  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Vazgeçti vazgeçecek!Eğer hayvan beslemek istiyorsan bence kedi,köpek gibi uğraş gerektiren hayvanlar yerine daha kolay bakabileceğin hayvanlar besle.Misal benim gibi muhabbet kuşu besleyebilirsin bakımı daha kolay ve fazla gürültü yapmıyor aslında yapıyor ama buna tatlı gürültüde diyebiliriz :) ayrıca erkek alırsan ve yavru iken bol bol ilgi gösteririsen istediğin kelimeleride öğretebilirsin.Ben uzun senelerdir muhabbet kuşu besliyorum en son aldığım 4 senedir yaşıyor.Eğer daha uzun ömürlü olsun diyorsan papağanda alabilirsin fakat onların bakımı biraz daha zorlu.

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 07/02/2009 :  10:09:03  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya yok ben zaten ne zamandır istiyordum bir köpek artık uykularıma giriyo yaa..:D Tüm ihtiyaçlarını göze aldım. Zaten bir sitede en uygun köpek türünü bulmak için testler var, onlarda da Papillon çıktı bana en uygun tür olarak. Küçük, sevimli, çocuklarla iyi anlaşan, sıcak kanlı, "az tüy döken" ve ailemin en rahatsız olduğu şey kokuydu. Papillon'da o da yok. Vazgeçmeyeceğim yani sagopa-gok. O dediğin tür hayvanların grubuna kaplumbağa giriyor mu? Bende kaplumbağa da va çünkü. Benim köpek almak istememin sebebi şu:
Muhabbet kuşlarını, papağanları, kaplumbağaları falan uzaktan bakıp yetiniyorsun. Ama ben köpeği köpek bakmak için değil de, arkadaşım olması için istiyorum. O dediğin evcillerde bu yok...

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000