|
Yazar |
Konu  |
n/a
deleted

İleti 149 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 12/02/2009 : 20:29:15
|
Faress iyi söylemişsin ama Eski Oyunsitesi adı altında paylaştığın linkler işe yaramıyor. Ya hata veriyor hiç bağlanmıyor veya şuan ki siteye bağlanıyor. Bence kaldır onları oradan.
Oyunsitesi'nin dağılması konusunda sana katılıyorum. Eskiden burada çok sağlam muhabbetler çeviren üyeleri artık göremiyorum şuan bile msn'de konuştuğum üyelerden bazıları siteye uğramıyor uğruyorsa bile eskisi kadar yazmıyorlar. Sebebi de Faress'in belirttiği gibi bilinçsizce konular açıp forumu kirleten yeni üyeler. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 12/02/2009 : 20:35:28
|
Bence yeni üyelerle alakası yok durumun.Çünkü bir zamanlar biz de yeni üyeydik ve attığım mesajları görünce gülüyorum, sadece kendim için söylemiyorum.Siteye mutlaka yeni üyeler kayıt olacaktır. Eski üyelerin girmemesinin sebebi vakit bulamamaları olabilir.Sitenin yöneticileri bile vakit bulup girmekte zorlanıyorlar.İnsanların forum dünyası dışında da bir yaşantıları var sonuçta. İşi abartan yeni üyeleri bu söylemimin dışında tutuyorum tabi ki.
|
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
n/a
deleted

İleti 149 |
İletim - 12/02/2009 : 21:38:09
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
Faress iyi söylemişsin ama Eski Oyunsitesi adı altında paylaştığın linkler işe yaramıyor. Ya hata veriyor hiç bağlanmıyor veya şuan ki siteye bağlanıyor. Bence kaldır onları oradan.
linklerin başındaki ''www.oyunsitesi.com/forum/" target="_blank">''ları kaldır ve dene bende açılıyor.
alıntı: Kyoshi tarafından yazılan:
Bence yeni üyelerle alakası yok durumun.Çünkü bir zamanlar biz de yeni üyeydik ve attığım mesajları görünce gülüyorum, sadece kendim için söylemiyorum.Siteye mutlaka yeni üyeler kayıt olacaktır. Eski üyelerin girmemesinin sebebi vakit bulamamaları olabilir.Sitenin yöneticileri bile vakit bulup girmekte zorlanıyorlar.İnsanların forum dünyası dışında da bir yaşantıları var sonuçta. İşi abartan yeni üyeleri bu söylemimin dışında tutuyorum tabi ki.
Doğru ama Fatih çetesi ve öööööö var onlara ne demeliyiz?Başka kişilerde var Counter bölümünde '' Tüm CS Server (Sunucu) adres & IP'leri buraya... '' adlı konu varken yeni kayıt olan üyeler bunları görmezden gelerek server hakkında başka konu açıyor.
Ben yazıyı yazarken kayıtlı olan üyelerin %60'ı kuralları çiğniyor diye söğledim.Bunların %40'ı iyi,kuralları çiğnemiyen bir üyedir.Senin dediklerin bu %40'ın içine giriyor. |
Counter-Strike 1.6 OnLine Oynamak...
Sabitlenmelerini İstiyorum... :)
Counter-Strike Fps ayarLaRı
Msn Türkçesi Yaşasın Türkçe!!! Kayıt Tarihi = 27/04/2007
|
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 12/02/2009 : 21:55:36
|
Kyoshi :
Haklısın, bizim de çok saçma sapan iletilerimiz oldu. Ama biz naptık, düzeldik, saçmalamadık artık. Mesela serbest bölüm hakkaten serbest oldu artık. Yani insanlar ders alacakları yerde, devam ediyorlar. Krocanlar vardı, haso vardı, bora vardı ve aklıma gelmeyecek bir çok kişi... Eskiden daha da tatlıydı buralar. Ama olsun oyunsitesi hep var olsun, gerçekten güzel bir ortam var burada =) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 12/02/2009 : 22:00:03
|
O kısmına katılmamak mümkün değil zaten, ama yapılabilecek fazla birşey yok bu konuda onu söylemek istiyorum. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Konu  |
|
|
|
|