|
Yazar |
Konu  |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 22/02/2009 : 23:27:47
|
Arkadaşlar; Bildiğimiz gibi forumumuzun en ciddi sorunu Aktif Üyeler... Aktif Üyelerin az olduğu bir forumuz ve bu da bizim sıralamalardaki yerimizi sarsıyor... Bu bahsettiğim sorun herhangi bir ayrıntı değil.. Tamamen bir sorun..Üyelerin daha aktif olmamız,arkadaşlarımıza tavsiye etmemiz ve daha fazla paylaşım(gerekli) yapmamamız,üye çekmemiz gerekiyor ki bu tamamen bize düşüyor. Bu konuda hassasiyet göstermenizi diliyorum... Peki başka ne türlü önlemler alınabilir?Paylaşırsanız çok mutlu olacağım...Çünkü bir ara basamakları üçer beşer tırmanan OyunSitesinin gerilemesi beni çok üzüyor ve bir çözüm bulunmalı.. -Sıradan bir üye- xD |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 23/02/2009 : 12:53:31
|
Forumun en ciddi sorununu hepimiz biliyoruz...
Aptal aptal konular açan hiçbirşeye yaramayan kimseyi bilgilendirmeyen iletiler atan boş boş konuşup haklıymış gibi davrananan asalaklar yüzünden bu forum şuan eski günlerine dönemiyor! |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 23/02/2009 : 20:39:35
|
Eskiden buraya girmekten çok zevk duyardım şimdi de duyuyorum ancak bu zevk geçen seneki yanında devede kulak kalır. |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 24/02/2009 : 02:49:37
|
Kobe katılıyorum... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
n/a
deleted

İleti 149 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 24/02/2009 : 15:47:16
|
toparlanıyormuyuz ? ileri derecede gözlerin bozuk sanırım... |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|