|
Yazar |
Konu  |
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 26/02/2009 : 20:54:51
|
hocam game parrot u yazmamın sebebi bildiğim kadarıyla bu sitenin yani oyun sitesinin kökeni temeli bundan önceki sitesi oluşudur o da kağanın oyunsitesinden önceki oyun sitesidir diye biliyorum yani maksadım reklam değil zaten böyle bir sitede şu anda yok :) |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 02/03/2009 : 21:58:36
|
Eskilerin foruma mesaj atmaya mecali yok, bir de devrim mi yapacağız?
GameParrot, OS'un önceki sürümüdür. Doğru. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 02/03/2009 : 23:07:37
|
Avaris hocam geldi valla. :)
Herkes foruma doğru bi hareketlenme içinde bi el atıp çoluk çocuktan temizlesek şurayı yahu. Site eski tadına kavuşsun artık eğer eski üyeler sheriat,Avaris gibi geri dönebileceklerse bence bu çok uzak bi ihtimal olmaz. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 03/03/2009 : 21:44:53
|
Bir yere gitmemiştim ki geri geleyim :). Biraz fazla seçici geçirgen bir filtreyle de olsa arada bakınıyorum ortalığa. Ama yazmak ve hatta yöneticilik yapmak için gerekli kudret ve zamana daha az sahibim. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 03/03/2009 : 23:13:32
|
Şöyle biraraya gelsenizde siteye el atsanız. Eski üyelerin %90'ının aklı başında öyle üyelere çok ihtiyacımız var bu aralar. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|