|
Yazar |
Konu  |
tommys
Üye

Turkey
İleti 50 |
İletim - 20/02/2009 : 17:38:02
|
Maçın adamı Uefa tarafından Servet seçilmiş.
Sdal188'in dediği gibi.0-0 pek avantajlı bir skor değil. |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 22/02/2009 : 22:57:45
|
Evimizde kümeye oynayan takımdan 5 de yedik tamam olduk. Bordeaux maçına gitmek istiyordum bilet bulamadım, iyi olmuş.Bu maç Skibbe'nin de kader maçı olur büyük ihtimalle. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 22/02/2009 : 23:40:30
|
Bu sene Galatasaray için bitmiştir..xD |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 22/02/2009 : 23:56:36
|
Hiç belli olmaz demek istiyorum ama takımda o hava yok şu anda.Lider Sivas ile aramızda 8 puan fark var önümüzde de 13 hafta var.Kapatılamayacak bir fark değil fakat Skibbe ile zor görünüyor.
Düzenleme 1:Maçın 83. dakikasında rakibiyle girdiği mücadele sonrasında sakatlanarak oyundan çıkan Servet'in, ayak tarak kemiğinin kırıldığı ve en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Düzenleme 2:Karşılaşmanın son dakikalarına doğru tribünlerin de istifaya çağırdığı Alman teknik adamın biletinin kesildiği öğrenildi. Geldiği günden beri tartışılan isim haline gelen Skibbe, maçtan sonra 'Taraftarın tepkisini anlıyorum' dedi ve istifa etmeyeceğini söyledi. Fakat bu maçın ardından yönetimin Bordeaux maçını beklediği ve bu karşılaşmanın ardından geçtiğimiz sezon Feldkamp'ın yerine sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevini yürüten Cevat Güler'e vereceği belirtiliyor.
Kaynak:Vatan Gazetesi. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 23/02/2009 : 13:28:21
|
Evet, dün 2. başkanı dinledim, radikal kararlar alacağız demişti, dün acilen toplanmıştı yönetim kurulu, bugün de açıklama yapacaklardı. Heyecanla bekliyorum. Ben taa Bükreş maçlarında dedim, bu adamdan Galatasaray'a teknik direktör olmaz diye. Dün Rıdvan hoca çok güzel söyledi. Futbolcu kafasını çevirdiğinde otorite göremiyor ki. Ah Fatih Terim ah... Sabri öyle kafasına göre mi oynardı ? Lincoln koşmayacak. Meira bu kadar hata yapacak, peheeyy. İnşallah hayırlısı olur. Galatasaray'ın başarılarını özledik. 8 resmi maçta 1 galibiyet alan takımın teknik direktörü kötüdür diyorum...
Düzeltme : Ve sonunda gerçekleşti.
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin bugün itibarıyle görevine son verilmiştir.
Görevde bulunduğu süre içerisinde karşılıklı anlayış ve dostluk çerçevesinde sürdürdüğümüz ilişkimiz doğrultusunda Sayın Michael Skibbe’ye bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında da başarılar dileriz.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
Kaynak : www.galatasaray.org |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|