Valla Dünyada Max Payne 2 Birinci savas oyunu secilmeli cunku vice city'dende iyi ve guzel bir oyun hatta televizyon bile var ama vice cityde bunlar yok!
MaxPayne sıradan bir oyundur. ViceCity yada benzerlerinden hiçbirinin yanına yaklaşmaz.
Birinci savaş oyunuyla kastın ne bilemiyorum ama maxpayne böyle bir ödülle kesinlikle ödüllendirilmeli. Çünkü sıralamaya girebileceği başka bir kategori yok ve boynu bükük kalacağına bu tip bir ödül iyi olur.
Çünkü Rappier ve tüm seçkin üyelerimiz forum kurallarına uygun, seviyeli tartışmalar yapıyorlar. Ayrıca senin bu mesajın gibi alakasız ve gereksiz mesajlar da yazmıyorlar.
Valla bu maxpayne muhabbetinden ben kendi adıma sıkıldım. Maxpayne için söyleyeceğim tek şey bu oyuna mükemmel diyenler ya oyun olayına yeni başlamış, daha fazlaca oyun kültürü olmayan insanlar yada oyundan ve oyunculuktan anlamayan cahil kişiler.
Eğer tariflerden birincisine uyuyorsanız sizler için sevindim. En azından gelecekte tercihleriniz ve beğenileriniz gelişince bazı şeylerin farkına varacaksınız. Ama ikinci grupta iseniz sizlerin durumuna üzülmekten başka birşey elimden gelmez. Bu oyun oynanır fakat o kadarda iyi değil diyorsanız, uzmanlığa adım atmış yada uzman olmuşsunuz demektirki ne mutlu sizlere ))
NOT: Neden seçkin üye olduğuma gelince bana göre tek sebebi bu sitede SEKİZİNCİ MESAJIMDA kimseye SEN NEDEN SEÇKİN ÜYESİN diye sormadığındandır herhalde....