Max payne savaş oyunu diil, action oyunu kategorisine girio.. ii bi oyun oke ama EN iisi olması mümkün diil. Rakip olarak Prince of persia we metal gear solid 2 var ki max onların yanına bile yaklaşamaz.. eğer birinci arıyosan ufkunu biraz daha genişlet. max çok şişirilmiş bi balon, hepsi bu.. farewell..
1-Prince Persia'yla Max Payne'nin ne alakası var. 2-Rappier sen bi konuyu bilmiyosun zevkler ve renkler tartışılmaz sana göre bu oyun sıradan olabilir bana görede insanların üstüne çıldırdıkları bir çok oyun sıradan geliyor örnek çok bu zevk işi sen seversin başkası sevmez. Ben kabul ediyorum biraz abarttım çünkü bu oyundan büyük bi zevk aldım ve buda duygularıma yansıdı bu kadar. Ne oyunlar var hiç zevk alamadım bundan aldım OK :)
Yok abi PoP2'nin sınıfı Süper Mario hoplama zıplama tabi oyundan soğumamak için araya iki adam öldürme koyuyolarki eğlence kaçmasın. Max Payne ise Full Action başka bişi yok.
o hoplama zıplama dediin şey genelde platforma alınır. oyunun paso adam öldürmeden ibaret olması action olduu anlamına gelmez. eğer öle bişi olsaydı FPS diye bişi kalmazdı.. pop2 den bahsetmiom. sands of time dan bahsediorum.. o bi action oyunu(sitesine bakabilirsin) we araya oyun adamı baymasın diye adventure öğeleri konmuş. senin dediinin tam tersi yani.. farewell..