AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 Max Payne 2 Oyunu için siz ne dersiniz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 10/04/2004 :  19:24:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Lightning konuyu boş yere uzatmanın anlamı yok. Assansin kardeş benim sınıflandırmada 2. gruba girenlerden, yani onu kurtarmaya uğraşmak boşa. Arkadaşımızın oyun kültürü ve görgüsü bu kadar, o yüzden konuyu fazlaca uzatmanın anlamı yok. Ama bir şey dikkatimi çekti, köşeye sıkışında zevklerle renkler tartışılmaz falan demeye başladı ve hemen ardındanda tamam o kadar iyi olmayabilir falan dedi, demekki biraz zorlasak bu oyunun standart bir oyun olduğunu kabul edebilecek gibi ))

Son söz olarak zevklerle renkler genelde soyut kavramlar için kullanılır. Somut bir kavram olan oyun ise konusu, grafikleri, ses efekleri, atmosferi gibi pek çok kriter ile birlikte kıyaslanırki bunların içindeki çok fazla öğe soyut diyebileceğimiz bir gruba girmez.
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 11/04/2004 :  18:31:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Katılıyorum rappier hocam ama bunları söleyerek 1-2 bişi daha öğretsek arkadaşa daha ii olmazmı?? bidaha böle bi tartışma ortamı oluşmaz we boş yere kalabalık olmaz dimi?? soyut-somut kavramı ise Allahlık bi vaziyet. ama oyun somut bi kavram olsa bile adam "ben bunu beğenmedim" diyip kestirip atabilir. bu tamamen onun görüşü we zevkidir. ama en baba oyun diyemez oda ayrı.. farewell...

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

Assassin
Üye

İleti 140

İletim - 11/04/2004 :  19:37:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Millet beni yerden yere çaldınız biraz yavaş olun ya bana göre bu işler böyledir biraz saygı lütfen.
Onun bunun ne dediği benim umrumda olsa tamam kardeş bu oyun Action, Max Payne'2'de vasat bi oyun derdim ama demedim.
Ben bu iki oyunuda bitirdim ve yukarlarda ne yazdıysam odur.
Kendi fikirlerinizi ortaya koyun arkadaşlar o, bu şunları dedi diye sizde hemen olur demeyin biraz kafa yorun düşünün.

Nemesis
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 11/04/2004 :  19:57:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O iki oyunu bende oynadım ve ikisinide bitirdim (1.si birbuçuk günde, 2.si bir günde). Senin görüşün seni bağlar diyerek olayın içinden sıyrılamazsın öncelikle bunu bir anlaman gerekiyor. MaxPayne hakkında sen neler yazabilirsin ama ben sana bu oyun hakkında bir sayfadan fazla olumsuz yazı yazabilirim. Bunların en başında ise oyunun kısa olması gelir. Ve sanırım oyunun kısa olması kişiden kişiye değişen bir olgu değil. Bir oyun kısa ise senin içinde kısadır benim içinde... Sadece bu bile oyunun mükemmel bir oyun olamayacağı anlamına gelir. Daha grafikti, konuydu yada yapay zekaydı... bu konulara hiç girmiyorum bile.

Mesela Call of Duty herkese göre mükemmel oyun olabilir ama bana göre sıradan neden dersen basit 'oyun çok kısa'. MOHAA bu oyundan bin kat daha iyidir. Çünkü yapay zeka sağlam oyun yeteri kadar uzun ve hepsinden önemlisi oyun insana o ortamdaymış hissi veriyor. Ama bu özelliklerin pek çoğun COD'de yok.

Eğer bir oyunu değerlendireceksen bunu yapmak için pek çok kıstası bir arada görmen gerekir. Sadece bir yönüyle iyi olan oyun güzel oyun değildir.Mükemmellik sınıfına girebilecek oyun türünün her yönden en iyisi olmak zorundadır ve bu tip oyunların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Assassin bilmem ne demek istediğimi anlatabildimmi??
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 12/04/2004 :  17:21:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kendi fikirlerini tabi savunacan assassin ama sırf senin fikrin diye bu oyun action diil gibi bişi söleyemezsin dimi?? sonuçta hepimiz kendi fikirlerimizi ortaya koyuyoz ama ben rappier'e bu konuda katılıyosam ne diim ki?? adamın sölediklerini tek tek bidaha yazsam saçma olmazmı?? sende biraz kafa yorsan ii olur bence.. farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000