|
Yazar |
Konu |
Oyunbozan
Üye
Panama
İleti 267 |
İletim - 27/03/2009 : 23:19:57
|
Son okul SBS'sinden 452 aldım.. Bugün yine dersane sınavına girdim..Hadi bakalım.. :)
|
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
|
|
iso_demiro
Üye
Turkey
İleti 912 |
İletim - 28/03/2009 : 07:21:43
|
Öğretmenlerim bir şey söyledi;o puan taban puanıymış gerçek puan değil okulu ele almıyormuş ben de derslerde iyi olduğum için 30-40 puan ekle dedi Bu arada başka bir dershanenin sınavına girdim 390 puan almışşım ama damlar kendileri söylediler bizim sorular kazıktır diye. Perşembe günü de Türkçe sınavı oldum süper geçti artık 55 almaya paydos Öğretmen belki komposizyondan 10 puan gibi birşey kırabilir.İngilizce öğretmeni sınavları okumamış(!)Fen sınavından da 93 almışım bir soru yanlış olsun sınıf 1.'si oldum ya ona bakarım ben puan da iyi sizin sınavlardan ne haber? Bu arada oyunbozan abi seninki 13 Temmuz'da açıklandığına göre geçen sene SBS'ye girdin sorular zor muydu? |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
|
|
Palad1n
Seçkin Üye
Turkey
İleti 2591 |
İletim - 30/03/2009 : 11:15:53
|
Dershaneye gidiyorsanız dershanede sorulan sorulardan daha zorunu beklemeyin. Türkiye çapında bir sınav olduğu için %5 çok kolay %10 kolay %70 normal %10 zor %5 çok zor gibi bir oranlama ile geliyor genelde. Tavsiyem gördüğünüz konulara hakim olun ve asıl seçim soruları olan çok zor'ları düzgün soru bankası çözersen sınav pek zor gelmez.
Konu dışı: iso_demiro 5 satırda çelişkiye düşme örneği, tebrikler.
şifre;***********(böyle yazıyo valla) server;Yakamoz level;31
Msn Türkçesi Yaşasın Türkçe |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
|
|
Oyunbozan
Üye
Panama
İleti 267 |
İletim - 30/03/2009 : 11:29:49
|
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
Öğretmenlerim bir şey söyledi;o puan taban puanıymış gerçek puan değil okulu ele almıyormuş ben de derslerde iyi olduğum için 30-40 puan ekle dedi Bu arada başka bir dershanenin sınavına girdim 390 puan almışşım ama damlar kendileri söylediler bizim sorular kazıktır diye. Perşembe günü de Türkçe sınavı oldum süper geçti artık 55 almaya paydos Öğretmen belki komposizyondan 10 puan gibi birşey kırabilir.İngilizce öğretmeni sınavları okumamış(!)Fen sınavından da 93 almışım bir soru yanlış olsun sınıf 1.'si oldum ya ona bakarım ben puan da iyi sizin sınavlardan ne haber? Bu arada oyunbozan abi seninki 13 Temmuz'da açıklandığına göre geçen sene SBS'ye girdin sorular zor muydu?
Bebek işiydi,hayatımda girdiğim en kolay sınavdı.. Ama SBS daha yeni yapılıyor diye tüm sınalar kolay olmuştu.. Bu sene zordur herhalde.. |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
|
|
iso_demiro
Üye
Turkey
İleti 912 |
İletim - 30/03/2009 : 11:51:58
|
Palad1n dediğinden hiç bir şey anlamadım ama artık gunz'a başladım yakında silerim imzayı Oyunbozan sağol tavsiyen için ama umarım kolay olur yoksa 420'den yukarı puan almam Bu arada senin puan kaçtı Sınıf puanına bakılıyormuş Ve de Davranış puanı kaldırırdı mı? |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
|
|
Konu |
|
|
|
|