|
Yazar |
Konu |
Palad1n
Seçkin Üye
Turkey
İleti 2591 |
İletim - 30/03/2009 : 18:22:00
|
böyle yazıyo valla'nın altına Msn Türkçesi yazman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtiyor, onu diyordum |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
|
|
Oyunbozan
Üye
Panama
İleti 267 |
İletim - 01/04/2009 : 17:26:45
|
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
Palad1n dediğinden hiç bir şey anlamadım ama artık gunz'a başladım yakında silerim imzayı Oyunbozan sağol tavsiyen için ama umarım kolay olur yoksa 420'den yukarı puan almam Bu arada senin puan kaçtı Sınıf puanına bakılıyormuş Ve de Davranış puanı kaldırırdı mı?
471 almıştım ben. |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
|
|
iso_demiro
Üye
Turkey
İleti 912 |
İletim - 04/04/2009 : 16:32:25
|
alıntı: Oyunbozan tarafından yazılan:
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
Palad1n dediğinden hiç bir şey anlamadım ama artık gunz'a başladım yakında silerim imzayı Oyunbozan sağol tavsiyen için ama umarım kolay olur yoksa 420'den yukarı puan almam Bu arada senin puan kaçtı Sınıf puanına bakılıyormuş Ve de Davranış puanı kaldırırdı mı?
471 almıştım ben.
hmm iyiymiş... |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
|
|
iso_demiro
Üye
Turkey
İleti 912 |
İletim - 12/04/2009 : 20:41:50
|
Bu arada söylemeyi unuttum Türkce sınavından 76 aldım bunu kayıtlara geçmeliyiz Not:31 ve 13 Temmuz'da bir çok site çökebilir özellikle MEB'in sitesi.Oyunbozan sen bilirsin Yayın saati sonra bildilirecektir filan yazmış
EDİT;Yehhhuuuu kalebodur rahatlık budur Arkadaşlar matematik sınavından 93 almışım Sizde hiç yanıt yok Bir haber verin notlar nasıl? |
|
|
|
iso_demiro
Üye
Turkey
İleti 912 |
İletim - 25/04/2009 : 23:04:35
|
Arkadaşlar 3 kere üstüste mesaj atacağım ama aradaki zaman farkına bakın? Fen sınavından 81 aldım. Bugün bireyin deneme sınavına girdim.İyi geçti ir 420 puan alırım herhalde. |
|
|
|
Konu |
|
|
|
|