AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 SBS'ye Girecek Olanlar - SBS Yardım - SBS Rehberi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 30

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 08/03/2009 :  18:09:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
EnIL-faress tarafından yazılan:

Ben hiç dışarıdan falan sınavlara hiç katılmadım.Fatih dersanesi çağırıyor ve gitmiyorum.Ben bir kere geleceğimi seçtim , bilgisayar mühendisliği.Dersaneye gideceğime evde bilgisayarı kurcalar,içini açarıp donanımları yakından incelerim , bilgisayarı bozarım en azından bir kaç şey öğrenirim.Bilgisayarı bozunca ne yaptıysam onların tersini yaparım ve bilgisayar eskisi gibi :)

Cumartesi günleri 2 ders İngilizce kursu görüyorum başka birşeyde görmüyorum dersaneye falan gitmiyorum :)

Faress, tamam da senin bilgisayar mühendisi olman için fen ve matematiğinin de iyi olması gerekiyor. Yani ÖSS'de sonuçta en kötü bilgisayar mühendisliği bölümünde bile bir sınır var.
Sayfanın En Üstüne Git

Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267

İletim - 08/03/2009 :  18:13:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Fatih Dersanesi'ne gidiyorum,benim hedefim Psikatrist veya psikolog olmak..Kısacası psikolojik davranışları incelemek ve beyindeki bilinçaltını etkileyen sorunlarla uğraşmak hoşuma gidiyor.
Ben Dersane'ye ve Okul kurslarına katılıyorum...

Yaşamak sorun oldu,
Hayallerim kayboldu,
Cash Flow doğdu,
Bu gece ölümüne hissettim,
Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim,
Köşeme çekildim koç,
Aydınlıklara koşsana evlat,
Bize bak yanlış yapanı hep yak!..
Sayfanın En Üstüne Git

n/a
deleted

İleti 149

İletim - 08/03/2009 :  18:25:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
t.j. tarafından yazılan:

Faress, tamam da senin bilgisayar mühendisi olman için fen ve matematiğinin de iyi olması gerekiyor. Yani ÖSS'de sonuçta en kötü bilgisayar mühendisliği bölümünde bile bir sınır var.

O konular çok iyi.Onlar benim en sevdiğim dersler :)

Counter-Strike 1.6 OnLine Oynamak...

Sabitlenmelerini İstiyorum... :)

Counter-Strike Fps ayarLaRı

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Kayıt Tarihi = 27/04/2007
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 08/03/2009 :  21:16:30  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
EnIL-faress tarafından yazılan:

Ben hiç dışarıdan falan sınavlara hiç katılmadım.Fatih dersanesi çağırıyor ve gitmiyorum.Ben bir kere geleceğimi seçtim , bilgisayar mühendisliği.Dersaneye gideceğime evde bilgisayarı kurcalar,içini açarıp donanımları yakından incelerim , bilgisayarı bozarım en azından bir kaç şey öğrenirim.Bilgisayarı bozunca ne yaptıysam onların tersini yaparım ve bilgisayar eskisi gibi :)

Cumartesi günleri 2 ders İngilizce kursu görüyorum başka birşeyde görmüyorum dersaneye falan gitmiyorum :)

Fatih en iyi dersanedir koş bence:)

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 08/03/2009 :  21:48:21  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bugün Özdebir'in sınavına girdim onda da görmediğimiz konulardan 3 tane falan soru çıktı sinir oldum ya!.. Ama geri kalanı iyi. İso sen Özdebir'e mi girdin bugün?

Ayrıca hedef mesleğimi de açıklayayım burda :D : Genel Cerrah!

Prof. Dr. Burak Taban

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 30 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000