|
Yazar |
Konu |
t.j.
Üye
Turkey
İleti 563 |
İletim - 08/03/2009 : 18:09:40
|
alıntı: EnIL-faress tarafından yazılan:
Ben hiç dışarıdan falan sınavlara hiç katılmadım.Fatih dersanesi çağırıyor ve gitmiyorum.Ben bir kere geleceğimi seçtim , bilgisayar mühendisliği.Dersaneye gideceğime evde bilgisayarı kurcalar,içini açarıp donanımları yakından incelerim , bilgisayarı bozarım en azından bir kaç şey öğrenirim.Bilgisayarı bozunca ne yaptıysam onların tersini yaparım ve bilgisayar eskisi gibi :)
Cumartesi günleri 2 ders İngilizce kursu görüyorum başka birşeyde görmüyorum dersaneye falan gitmiyorum :)
Faress, tamam da senin bilgisayar mühendisi olman için fen ve matematiğinin de iyi olması gerekiyor. Yani ÖSS'de sonuçta en kötü bilgisayar mühendisliği bölümünde bile bir sınır var. |
|
|
Oyunbozan
Üye
Panama
İleti 267 |
İletim - 08/03/2009 : 18:13:38
|
Ben Fatih Dersanesi'ne gidiyorum,benim hedefim Psikatrist veya psikolog olmak..Kısacası psikolojik davranışları incelemek ve beyindeki bilinçaltını etkileyen sorunlarla uğraşmak hoşuma gidiyor. Ben Dersane'ye ve Okul kurslarına katılıyorum... |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
|
|
n/a
deleted
İleti 149 |
İletim - 08/03/2009 : 18:25:56
|
alıntı: t.j. tarafından yazılan:
Faress, tamam da senin bilgisayar mühendisi olman için fen ve matematiğinin de iyi olması gerekiyor. Yani ÖSS'de sonuçta en kötü bilgisayar mühendisliği bölümünde bile bir sınır var.
O konular çok iyi.Onlar benim en sevdiğim dersler :) |
Counter-Strike 1.6 OnLine Oynamak...
Sabitlenmelerini İstiyorum... :)
Counter-Strike Fps ayarLaRı
Msn Türkçesi Yaşasın Türkçe!!! Kayıt Tarihi = 27/04/2007
|
|
|
NİCKYOK
Seçkin Üye
Turkey
İleti 640 |
İletim - 08/03/2009 : 21:16:30
|
alıntı: EnIL-faress tarafından yazılan:
Ben hiç dışarıdan falan sınavlara hiç katılmadım.Fatih dersanesi çağırıyor ve gitmiyorum.Ben bir kere geleceğimi seçtim , bilgisayar mühendisliği.Dersaneye gideceğime evde bilgisayarı kurcalar,içini açarıp donanımları yakından incelerim , bilgisayarı bozarım en azından bir kaç şey öğrenirim.Bilgisayarı bozunca ne yaptıysam onların tersini yaparım ve bilgisayar eskisi gibi :)
Cumartesi günleri 2 ders İngilizce kursu görüyorum başka birşeyde görmüyorum dersaneye falan gitmiyorum :)
Fatih en iyi dersanedir koş bence:) |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
|
|
Godjonshe
Üye
Turkey
İleti 145 |
İletim - 08/03/2009 : 21:48:21
|
Bugün Özdebir'in sınavına girdim onda da görmediğimiz konulardan 3 tane falan soru çıktı sinir oldum ya!.. Ama geri kalanı iyi. İso sen Özdebir'e mi girdin bugün?
Ayrıca hedef mesleğimi de açıklayayım burda :D : Genel Cerrah!
Prof. Dr. Burak Taban |
MSN Türkçesi Yaşasın Türkçe!!! |
|
|
Konu |
|
|
|
|