|
Yazar |
Konu |
iso_demiro
Üye
Turkey
İleti 912 |
İletim - 09/03/2009 : 09:32:38
|
alıntı: Godjonshe tarafından yazılan:
İso sen Özdebir'e mi girdin bugün?
Yok finale girdim.Bu arada ben de hedefimi açıklayayım 1.meslek-Yazarlık(türkçe öğretmenine sinir oluyorum o konu ayrı)(Joanne Rowling'in bu konudaki katkısı büyük) 2.meslek-Bilinmiyor(beyin cerrahlığı ya da tercümanlık.) |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
|
|
Oyunbozan
Üye
Panama
İleti 267 |
İletim - 09/03/2009 : 14:50:01
|
Final zor sorar... ;) |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
|
|
iso_demiro
Üye
Turkey
İleti 912 |
İletim - 09/03/2009 : 19:46:00
|
Ya adamlar iki sayı verip EBOB'unun EKOK'una oranını nedir diye soruyor Ebob-Ekok'u gördükde oran-orantıyı görmedik sinir oldum :@ |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
|
|
Kyoshi
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1475 |
İletim - 09/03/2009 : 20:51:24
|
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
Ya adamlar iki sayı verip EBOB'unun EKOK'una oranını nedir diye soruyor Ebob-Ekok'u gördükde oran-orantıyı görmedik sinir oldum :@
Hatırlamıyorum ama onun özel bir formülü mü vardı?Yoksa oran-orantıyı görmene ne gerek var? Gerçi onları göreli baya oldu formülü de olabilir. |
Hoca_Gaffur reloaded.
|
|
Oyunbozan
Üye
Panama
İleti 267 |
İletim - 09/03/2009 : 22:48:13
|
EBOB/EKOK !!! Zaten EBOB ve EKOK'u gördüysen rahat yapardın,nasıl kaçırdın o soruyu yahu!!! |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
|
|
Konu |
|
|
|
|