Oyunu aldım, 2 kere bitirdim... Tadından yenmiyor yine... Fakat; Oyunun yarısı Hitman 1 deki bölümler?
Birde; 2. bölümde Silent Assasien bitirebilen var mı????????
15.11.1984 tarih ve 3080 sayılı "5.5.1972 tarih ve 1587 sayılı Nüfus Kanunu'nun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesine ve Bu Kanuna Bazı Madde ve Fıkralar Eklenmesine İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun"
Silent olmak bazı bölümlerde bayağı kasıyor.Benim yol başladığında kamyonun kapısını kapat hemen kızın kolu al sonra soyunma odasında adam gelmeden kırmızı elbiseyi giy adam gelmeden kasapların ordan satırı al(hemen elinden yoket) koş pipeti al götür içir adamı kes:)sonra geri kasapların oraya kasap kıyafeti ile git sana tavuğu götür emri gelecek(bekle bir şekilde bu demo gelmesi lazım)tabağı al geri soyunma odası kırmızı giy yukarı git silah aramıyor cool şekilde balkona orda satırı balkona bırak tekrar geri kasap kıyafeti-tabak al yukarı silah araması balkondan satırı al yemeği ve doğra tabağı al cool vaziyette tekrar kıyafet giydiğin yerden çık.Kısa anlattım oyun sırasında zaten anlattıklarımı yorumlarsın. Bazı görevlerde Silent yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım:) bakalım sıkılıncaya kadar gider bazen çok kasıyor:)Ve görevler değişik başka yoluda vardır:)
Bölümlerin birden fazla çözümünün olması benim çok hoşuma gitti, Geppettous un anlatıığı bölümü ben farklı bir taktikle geçtim. Çok zevkli bir oyun, ama apis metallica nın dediği gibi 4-5 bölümün birinci oyundakilerle nerdeyse tamamen aynı olması sinirimi bozdu.
some are born to sweet delight; some are born to endless night
Saol Geppettous, bunla beraber bütün bölümlerin Silent olacak =)
Şimdi gelde Hitman 4'ü bekle... Açıkçası onda da Hitman 2 deki görevleri baştan mı yapacağız merak etmedim değil ya... Yinede bölüm tasarımı olarak birinci bölümdeki süpriz ile bu "Tekrar" saçmalığını biraz telafi ettiysede, Eidos'un neden böyle birşey yaptığını tam anlamadım. Tamam 1-2 bölüm koy nostalji olsun ama bu kadarı da fazla.
15.11.1984 tarih ve 3080 sayılı "5.5.1972 tarih ve 1587 sayılı Nüfus Kanunu'nun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesine ve Bu Kanuna Bazı Madde ve Fıkralar Eklenmesine İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun"