|
Yazar |
Konu  |
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 02/05/2009 : 11:00:37
|
alıntı: EnIL-faress tarafından yazılan:
alıntı:
3 silahşörler(lazadam,bombula ve murcey);murcey yönetici,diğerleri seçkin üyedir.Eski ve sevilen üyelerdir.
faress;Üye olmadan öncede foruma uğramış olan ve siteye girdiğinde hiç aksilik yaşatmamış bir üyedir.Sitede sevilen üyelerden biridir.Şimdiki adı Enıl-Faress'dir.
Kabil;Miki_Miki ile başı derde girmiş.Fazla uğramayan ama sevilen yöneticilerden biri.
Mérula Abla;En sevilen yöneticilerden biri.Artık foruma girmemektedir.
aykrateri;Forumun kabusu.Yaratıcı bir çok isim bulmuştur (ör:aykrateri,güneşışığı,gecelerin hilal esintisi,Marslı çocuk,iptal001 vs.)Forumda adı konuşulan en çok üyedir.Bir ara askere gitmiştir(askercocuk adlı üyeliğiyle bir selam vermiştir)
Miki_Miki;Takma adı Tatlı bela.Bir ara kabile küsmüş,PaLaD1N'i de küsmekle tehdit etmiştir.(kulakları çınlasın )
İşte en çok hoşuma gidenleri xD
Beğendiğine sevindim. |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 02/05/2009 : 12:53:23
|
Benim hakkımda fazla detay yok ama eline sağlık! ;) |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 02/05/2009 : 19:45:53
|
tşkkr drm  şaka şaka  |
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 02/05/2009 : 20:10:37
|
Şunları ekle bana: Yu-Gi-Oh tutkunu,Abuzittinin Maceraları hastası,obur Fast Food'çu.. :D |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 02/05/2009 : 21:32:36
|
Onlar ne be?  |
|
 |