|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 02/05/2009 : 22:22:22
|
Küsmekle tehdit etti denince aklıma geldi Miki_Miki. Süperdi ya xD
"Bak küserim ha !" rofl |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 03/05/2009 : 13:02:06
|
 http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23424 ''Kıskanma Paladin, yoksa sana da küserim, kalırsın öyle. Sonra Kabil gibi özür falan dilersen bu sefer affetmem...'' -''özür mü diledin Kabil yoksa bana mı öyle geldi. Peki tamam affettim seni, mucckkk :))''
Miki_Miki'nin sözleri 
|
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 03/05/2009 : 19:18:47
|
O.o ben yeni görüyorum, neler kaçırmışım  |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 03/05/2009 : 22:50:00
|
Merula ABLA ? |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 04/05/2009 : 08:00:47
|
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
bkkazaz;Sitenin kurucusu.Web master.Hiç uğramaz ama sevilir iso_demiro;Siteye ilk geldiği zamanlar Gunz Online bölümünde terör estiren,sonradan kendini düzelten daha 13 yaşını geçememiş bir üyedir faress;Üye olmadan öncede foruma uğramış olan ve siteye girdiğinde hiç aksilik yaşatmamış bir üyedir.Sitede sevilen üyelerden biridir.Şimdiki adı Enıl-Faress'dir. Oyunbozan;Eski adı Berk 1905'tir.Sitede sevilen üyelerden biridir. Crayz_Ivan;Yardımcı editör.Yönetici olunca üye adını Akoc yapmış,sonra gereksiz bulup eski adına dönen ve şu an bloğu bulunan sevilen bir yöneticidir. Krondor;1.Üyeliği kilitlenmiş bir üye.2.Editör.Takma adı Krocan.Alper ve Soner Ergül adlı 2 ikiz tarafından kullanılıyor.Eski adı asergül'dür.Aykrateri bir ara bunu farketmeyip forumda gerilime yol açmıştır.Sevilen bir yöneticidir Mérula Abla;En sevilen yöneticilerden biri.Artık foruma girmemektedir. aykrateri;Forumun kabusu.Yaratıcı bir çok isim bulmuştur.(ör:aykrateri,güneşışığı,gecelerin hilal esintisi,Marslı çocuk,iptal001 vs.)Forumda adı konuşulan en çok üyedir.Bir ara askere gitmiştir(askercocuk adlı üyeliğiyle bir selam vermiştir) Dodo;Aykrateri sayesinde başı derde girmiştir.Bir ara iso_demiro'ya avatar şakası yapmışsa da iso ciddiye alınmış ve kırılmıştır.Sonra araları düzelmiştir.Forumda sevilen yöneticilerden. Kabil;Miki_Miki ile başı derde girmiş.Fazla uğramayan ama sevilen yöneticilerden biri. Miki_Miki;Takma adı Tatlı bela.Bir ara kabile küsmüş,PaLaD1N'i de küsmekle tehdit etmiştir.(kulakları çınlasın ) kobebryant;Forumda aktif olan seçkin üyelerden.Çok sevilen bir üyedir. Fatih_52;Şu anda Gaziantep'te vatani görevini yapmaktadır.Sevilen bir üyedir. inter_23;DevOs'un kurucusu Forumda aktif olan ve sevilen bir üyedir. Crayzzz;Çok aktif olan DevOs üyesi.Adı gibi çılgındır. Çok sevilir. Godjonshe;Yeni üyelerden biridir.SBS'ye girecektir ve iso_demiro'yu çok sever o da onu çok sever.Yani sevilen bir üye Higvoltage;Takma adı Süper ressam.Aykraterini hiç mi hiç sevmez.Sevilen bir seçkin üye 3 silahşörler(lazadam,bombula ve murcey);murcey yönetici,diğerleri seçkin üyedir.Eski ve sevilen üyelerdir. Hasooo;Forumdaki en çılgın,en iyi,en sevilen üyelerden biri.Çok canlıdır ve sinirli anına denk gelmemek hayatınızı kurtalabilir ismailpotter;iso_demiro tarafından alınan üyeliklerden biri aykrateri ne kadar korku oyunlarını seviyorsa bu arkadaşta Harry Potter'ı seviyor  Geforce;Eski üyelerden biri.Sevilen ve sempatik bir seçkin üyedir. batuhanus;Gunz online oynamış aktif bir seçkin üyedir.Sevilir sayılır. PaLaD1N;Yazar.Çok sevilir.Gunz Online konusunun kurucusudur. Lenin;Arada bira yazar,mutludur halinden :D.DevOs ve yöeticilikte çifte ajanlık yapmaktadır(tarafı bilinmemektedir)sempatik ve sevilen bir yöneticidir. Nickyok;Sempatik ve sevilen bir üye.Hele iso_demiro çok sefer. Shilmyro;Eski adı ile by ozoney.Forumdaki nadir sempatik üyelerden.Çok sevilen bir seçkin üyedir. kcarakilic;Geçen sene uğrardı,gitti o da bir yerlere.Sayesinde oyunsitesinin kaçıncı olduğunu öğrendik. Forum kurallarına uyan,sevilen bir üyeydi. Uruk-Hai;Ben geldiğimde kalan tek yetkiliydi,sonra yönetici oldu.Disiplinli ve sevilen biriydi. Rom3o;Takma adı Romeo'dur.Sitede sevilen bir seçkin üyedir. Generall;Eski üyelerden artık uğramıyor.En son avatarında scooby-doo vardı Artist;Gta hayranı,kurukafa avatarlı sempatik üyemiz  İspanyolmeyhanesi;İnsanın kendini düzeltebileceğinin en güzel örneği.
Bu kadar. Not;Arkadaşlar adınızı yazamadıysam lütfen söyleyin yazayım :D.Tamamen tarafımdan yazılmıştır.Kırıcı şeyler varsa espridir Yalakalıkla alakası yoktur.
   |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|