|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 04/05/2009 : 10:10:28
|
alıntı: Kyoshi tarafından yazılan:
Merula ABLA ?
Abla ? :) Sanırım bayan olması nedeniyle en çok karıştırılan nicklerden. Aslı Merula Alba olan öğretmenimiz kısa sürede yazarlık/yöneticilik almış ve kısa sürede bırakmış birisi. Gidiş nedenini hatırlayamıyorum, vardı bir şeyler. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 09/05/2009 : 16:19:22
|
alıntı: kcarakilic;Geçen sene uğrardı,gitti o da bir yerlere.Sayesinde oyunsitesinin kaçıncı olduğunu öğrendik.Forum kurallarına uyan,sevilen bir üyeydi.
bugün aklıma geldi bir bakayım dedim ne var ne yok adımın geçmesine sevindim teşekkürler iso_demiro hatırladığın için.. buranın bendeki yeri ayrıdır artık ayda yılda bir uğruyorum ama olsun şu yoğunluktan kurtulduğum zaman tekrar aktif olmaya çalışırım.. bu arada şu arkaplan ilk konulduğunda tepki almıştı ama şimdi hepimiz alıştık sanırım (: Tekrar görüşmek üzere esen kalın OS (: |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 09/05/2009 : 16:57:07
|
Özletme kendini  |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
n/a
deleted

İleti 149 |
İletim - 09/05/2009 : 20:41:32
|
alıntı: kcarakilic tarafından yazılan:
alıntı: kcarakilic;Geçen sene uğrardı,gitti o da bir yerlere.Sayesinde oyunsitesinin kaçıncı olduğunu öğrendik.Forum kurallarına uyan,sevilen bir üyeydi.
bugün aklıma geldi bir bakayım dedim ne var ne yok adımın geçmesine sevindim teşekkürler iso_demiro hatırladığın için.. buranın bendeki yeri ayrıdır artık ayda yılda bir uğruyorum ama olsun şu yoğunluktan kurtulduğum zaman tekrar aktif olmaya çalışırım.. bu arada şu arkaplan ilk konulduğunda tepki almıştı ama şimdi hepimiz alıştık sanırım (: Tekrar görüşmek üzere esen kalın OS (:
Şunun ayaklarından tutun kaçmasın!!! xD |
Counter-Strike 1.6 OnLine Oynamak...
Sabitlenmelerini İstiyorum... :)
Counter-Strike Fps ayarLaRı
Msn Türkçesi Yaşasın Türkçe!!! Kayıt Tarihi = 27/04/2007
|
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 09/05/2009 : 21:27:33
|
alıntı: EnIL-faress tarafından yazılan:
alıntı: kcarakilic tarafından yazılan:
bugün aklıma geldi bir bakayım dedim ne var ne yok adımın geçmesine sevindim teşekkürler iso_demiro hatırladığın için.. buranın bendeki yeri ayrıdır artık ayda yılda bir uğruyorum ama olsun şu yoğunluktan kurtulduğum zaman tekrar aktif olmaya çalışırım.. bu arada şu arkaplan ilk konulduğunda tepki almıştı ama şimdi hepimiz alıştık sanırım (: Tekrar görüşmek üzere esen kalın OS (:
Şunun ayaklarından tutun kaçmasın!!! xD
bağlayın bakalım eh şimdi oldu şimdi kcarakilic'i kurban edeceğiz  çok bayattı değil mi  ayrıca hadi alıntı rekoru yapalıö mesaj engellenir mi  |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|