AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Knight Online & Metin2
 Ionia'ya Başlayacak Var Mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 15/06/2009 :  21:51:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eyy forum ahalisi hala icinde knight ruhu tasiyan genclik var mi? Oyun full koxp olmus ama bizim gibi yilmayanlar cok :p , base chari düsünüyorum , human warrior , baslayacak varsa beraber oynayabiliriz , carnac-east teki iron seti ytl ile satacagim , ionia da bir seyler yapabiliriz diye düsündüm . Ilgilenenler konuya yazabilirler :)

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 15/06/2009 :  22:06:03  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Devamlı oynamaya meyilliysen download edip bi priest açabilirim. Beslerim hem xP Can sıkıntısından ko'ya bile başlanır bu sıcakta

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 15/06/2009 :  22:51:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Devamli oynamaya megilliyim tabi ama geceleri online olurum genelde , mesela türkiye saatine göre aksam 20:30 - 01:00 arasi oynarim , detayli msnden konusuruz firat :)

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

torres17
Üye

Turkey
İleti 1042

İletim - 15/06/2009 :  23:53:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet bizde bugün The_RecRuit'le şans eseri karşılaştık oyundayken kısa bir sohbetimiz oldu. Biz onla beraber +70 yapmayı düşünüyoruz şu an 69 levelım zaten. The_RecRuit ise 78 level.

Sizleride base charından vazgeçirmek için elimden geleni yapmayı düşünüyorum :P. Zaten şu an da basede 3-4 kişi oluyor genellikle.

Hep beraber 80e :P.

Saygılar.

"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"

Sayfanın En Üstüne Git

The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433

İletim - 15/06/2009 :  23:55:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vay Gençlik ateşi ölmemiş :D Hala burdamıyız biz:D torres laf atti bugün Dark Stone da öyle tanıştık :D Bende başladım İonia da 78 LvL ım :D 80 oLsam critic acip boss pk bf artık ne varsa ayrıca RLB yapmayın adam yok orda:S
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 16/06/2009 :  00:33:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
siz koxpla devam diyorsunuz he :) , ben olmadi char satin almayi düsünüyorum , öteki türlü gücümü asar , 80 lvl warrior ,kasmasi da epey sürer , level kasmak en sevmedigim sey :)

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000