|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 15/06/2009 : 21:51:10
|
Eyy forum ahalisi hala icinde knight ruhu tasiyan genclik var mi? Oyun full koxp olmus ama bizim gibi yilmayanlar cok :p , base chari düsünüyorum , human warrior , baslayacak varsa beraber oynayabiliriz , carnac-east teki iron seti ytl ile satacagim , ionia da bir seyler yapabiliriz diye düsündüm . Ilgilenenler konuya yazabilirler :) |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 15/06/2009 : 22:06:03
|
Devamlı oynamaya meyilliysen download edip bi priest açabilirim. Beslerim hem xP Can sıkıntısından ko'ya bile başlanır bu sıcakta |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 15/06/2009 : 22:51:21
|
Devamli oynamaya megilliyim tabi ama geceleri online olurum genelde , mesela türkiye saatine göre aksam 20:30 - 01:00 arasi oynarim , detayli msnden konusuruz firat :) |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
torres17
Üye

Turkey
İleti 1042 |
İletim - 15/06/2009 : 23:53:04
|
Evet bizde bugün The_RecRuit'le şans eseri karşılaştık oyundayken kısa bir sohbetimiz oldu. Biz onla beraber +70 yapmayı düşünüyoruz şu an 69 levelım zaten. The_RecRuit ise 78 level.
Sizleride base charından vazgeçirmek için elimden geleni yapmayı düşünüyorum :P. Zaten şu an da basede 3-4 kişi oluyor genellikle.
Hep beraber 80e :P.
Saygılar. |
"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"
 |
|
The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433 |
İletim - 15/06/2009 : 23:55:54
|
Vay Gençlik ateşi ölmemiş :D Hala burdamıyız biz:D torres laf atti bugün Dark Stone da öyle tanıştık :D Bende başladım İonia da 78 LvL ım :D 80 oLsam critic acip boss pk bf artık ne varsa ayrıca RLB yapmayın adam yok orda:S |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 16/06/2009 : 00:33:14
|
siz koxpla devam diyorsunuz he :) , ben olmadi char satin almayi düsünüyorum , öteki türlü gücümü asar , 80 lvl warrior ,kasmasi da epey sürer , level kasmak en sevmedigim sey :) |
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|