|
Yazar |
Konu  |
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 04/08/2009 : 16:52:31
|
Geceyarısı güneşi diye bir kitap mı çıkacak? |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 05/08/2009 : 21:29:09
|
Evet. Serinin beşinci ve son kitabı olarak. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 06/10/2009 : 18:46:48
|
la kankiler 4 kitabıda okudum ama bilgisayarım olmadığından artık arada bir yazıom buraya bitireli kitabı 1 ay oldu 4 kitapda bitti harikaaa ben 20-25 liradan aldım |
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 22/10/2009 : 21:09:46
|
5. kitabı önümüzdeki yıllarda beklemeyin. Filmin çekilmesi için yapımcı ve birkaç oyuncuya kitabın bitmiş kısımlarını verdikten sonra internette gören yazar o biten kısımları sitesinde yayınladı ve Midnight Sun'ı yazmayı bıraktığını açıkladı |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 18/12/2009 : 16:20:01
|
Evet arkadaşlar bende onu anlatıcaktım sen anlatmıssın.Adamın yaptığı bence kitabın hayranları için kötü oldu. Napalım siteden okuruz bizde |
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|