|
Yazar |
Konu  |
edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132 |
İletim - 08/10/2010 : 20:47:22
|
asrkadaşlar benim okuma kitabım bitti.kalmadı.şu an almayı düşündüğüm bir kitap da yok yardımcı olabilirmisiniz? ben macera,gerilim,polisiye,bilim kurgu,kişisel gelişim ve benzeri kitaplardan hoşlanıyorum.aşk kitapları pek ilgimi çekmiyor.eğer yardımcı olursanız sevinirim. |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 02/11/2010 : 18:18:58
|
Okudun mu bilmiyorum ama Ahmet Ümit'in çoğu kitabı bu isteklerini karşılayacaktır. Okumadıysan ve bu tarzdan hoşlanıyorsan yerli bir yazar olarak Ahmet Ümit'i öneririm. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 03/11/2010 : 11:38:31
|
İnsanın kendini tanıması açısından faydalı olan "Siz, Kullanım Kılavuzunuz"u okudum kısa süre önce. Bilgilerin hızla değiştiği tıp için biraz eskimiş olabilir; ama okudum ve faydalı şeyler öğrendim. Kişisel gelişim olarak tavsiye edebilirim.
Bir de tavsiye etmeyeceğim bir kitap var: "Bilgece Yaşamak - Tuncer Elmacıoğlu". Bu objektif yazar(!) öyle bir kişisel geliştirme kitabı yazmış ki dinimiz peygamberimiz amin, kuran şöyle der, mevlana-yunus emre'nin dinle ilgili şeylerini söyler, "bedenin ölmesi ruhun kurtuluşudur!" gibi söylemleri coşkuyla ifade eder kitabında. Sonuç: fırlatılıp atılmaktan kurtulamadı. Hani görürsünüz raflarda, ilk 10-15 sayfasını incelersiniz de alma gafletine düşersiniz diye nefretimi kusayım dedim, mazur görün :P |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132 |
İletim - 03/11/2010 : 13:57:16
|
ahemt ümit kitaplarının konusu nasıl?merak ettim şimdi... siz kullanım kılavuzu isim olarak çok ilginç geldi onu da bulabilirsem alıcam. bir de arkadaş işaret serisi ve anita blake serisi hakkında bilginiz var mı?arkadaş önerdi de size de bi sorayım dedim. |
 |
|
mylia
Üye

İleti 6 |
İletim - 21/12/2010 : 01:02:00
|
goethe- faust |
 |
|
Thugs
Üye