AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 ßakalım Hala Kimler Giriyor??? :)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

n/a
deleted

İleti 149

İletim - 21/11/2009 :  13:22:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Milamber tarafından yazılan:

Kaan abi ne gibi değişiklik beklediğimi sen biliyorsundur sitenin aktif olmasını bekliyorum tekrardan. Buranın tadı hiç bir forumda yok. Herkes laf sokuyor bir birine ya da kalitesiz muhabbetler dönüyor. Hani vaktim yok diyordun bizde bekliyorduk o arada kardeşin programlama öğrendi şimdi kendi sitelerini tasarlıyor Django ile 8 yıldır üyeyiz ve hala girip kontrol ediyoruz bir umutla, oyun oynamayı bıraktık belki ama sizleri unutmadık. Ne değişiklik olacaksa olsun eski kullanıcılar dönsün tekrardan mutlu mesut muhabbet edelim şurada.

ßaşka söze gerek yok... +1

Counter-Strike 1.6 OnLine Oynamak...

Sabitlenmelerini İstiyorum... :)

Counter-Strike Fps ayarLaRı

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Kayıt Tarihi = 27/04/2007
Sayfanın En Üstüne Git

bkkazaz
Yönetici

Turkey
İleti 582

İletim - 21/11/2009 :  20:58:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kimsenin programlama öğrenip kendi sitesini tasarladığı yok. Oyunsitesinin mevcut altyapısını hazır bir blog sitesi ile kurulmasının imkanı yok. Dolayısıyla ortada olan onlarca siteye, millet programlama veya tasarım öğrenmiş gibi yaklaşmayın ne olur. Ben sıfırdan bir forum, oyunsitesi'nin ihtiyaçlarına uygun altyapıyı çat diye hazırlarım, herkesin de ağzı açık kalır diyecek baba yiğit varsa lütfen çıksın karşıma. İki bilgisayar mühendisi/programcı olarak kapışalım :)

Eğer bazı şeyler senelerdir gerçeklemiyorsa, inanın bunun tek sebebi en iyisini yapmaya çalışmakten en ufak bir aşama kaydedememizdir.

Ama üstü kapalı olarak istediğiniz şeyin, 3 vakte kadar gerçekleşeceğini size söz veriyorum (Ölmez, sakat kalmazsak...) Daha önce hiç söz vermemiştim. Bu sefer söz... ;)

Bu süre zarfında sizlerden bir ricam olacak. Herkes arkadaşlarını toparlayıp şurada yeni bir ortam yaratsın, sıcak, yardımsever, eğlenceli. Boğan kurallar, insanı siteden koparan uygulamalar olmayacak. Birilerinin buradan gitmesine sebep olacak uygulamalarda direkt bana ulaşın.

O zamana kadar tek isteğim, arkadaş grupları halinde foruma gelip hareket katmanız. Karşılıksız kalmayacak...

Mutlu ve bol oyunlu günler...

Bilge Kaan KAZAZ
Genel Koordinatör
OyunSitesi
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 22/11/2009 :  00:54:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla abi öğrenen benim kendimden bahsediyordum kardeşin dediğim :) Elalemin yaptığı işten banane? :D Diğer oyun sitelerininde hali ortada kaç yıldır düzgün bir yenileme falan olmadı. ASP konusunda bilgili değilim Python-Django ikilisiyle çalışıyorum onlada ilk sitemi kısa bir süre sonra açacağım.(Arkadaşım temasını hazırlıyor kodları hazır) Ama merak etmiyor değilim mesela Django için geliştirilmiş bir araç Drupal'ın veritabanlarına göre modelleri oluşturabiliyormuş böyle bir script ile var olan bilgiyi yeni bir sisteme taşımak mümkün değil mi? Veritabanı olarak ne kullandığınızı bilmediğim için bir fikir getiremiyorum sen daha iyi bilirsin. İnşallah güzel yenilikler olur. Dediğim gibi oyunlarla pek alakamız kalmadı. Şuan ki tek alakam bir grup arkadaşla XNA kullanarak bir RPG yazmaya çalışacağız. Onun dışında oyun oynadığım yok ki eskisi gibi insanlara yardım edeyim :) Ama muhabbet olursa her zaman buradayız. Bende diğer eski üyelerde eminim destek verir. Yeterki yönetim tarafında heyecan uyandıracak bir hareket görelim.
Sayfanın En Üstüne Git

bkkazaz
Yönetici

Turkey
İleti 582

İletim - 23/11/2009 :  20:10:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla kolay gelsin diyeyim o zaman :)
Blog sitesi denince direkt akla blogger, wordpress gibi ortamlar geliyor. Drupal, joomla vs giriyorsa işin içine, onlara blog değil cms deniyor sanırım. Ondan karmaşa yaşadık :)
Bahsettiğin ortamlar benim gözümde tamamen open-source dünyasının ortamları. Şu an .NET 3.5 ve SQL Server 2008 ile sıfırdan, siteye özgü bir altyapı hazırlanıyor. Sürprizi de kalmadı işin. Söyledik resmen detayı :)
Tek üzücü taraf, forum meraklısı dostlarımız için cafcaflı forumumuzdan, daha sade (hatta daha özelliksiz) bir foruma geçecek olmamız zannediyorum. Ama siteye içeriği için girenler çok mutlu olacaklar eminim.
Bu arada eski üyeler demişken, iletişim halinde olduklarınız varsa toparlansanız da şöyle en azından kendi aramızda yenilenme önce, ısınma turları atsak...

Mutlu ve bol oyunlu günler...

Bilge Kaan KAZAZ
Genel Koordinatör
OyunSitesi
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 19/12/2009 :  00:11:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aaa, detaylar verilmiş.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu