Hala girmeye devam edenlerdenim çünkü OS'nin tadı başka hiç bir forumda yok ancak artık bazı değişimler yapmak gerek. Her zaman söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Sitede moderatör , süper moderatör gibi rütbeler olmalı ve her bölüme yönetici verilerek site güzelleştirilmeye çalışılmalı ..
Hala girmeye devam edenlerdenim çünkü OS'nin tadı başka hiç bir forumda yok ancak artık bazı değişimler yapmak gerek. Her zaman söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Sitede moderatör , süper moderatör gibi rütbeler olmalı ve her bölüme yönetici verilerek site güzelleştirilmeye çalışılmalı ..
ßu aslında çok iyi olur.Ama bunun için de bir takım kuralların olması lazım.Örnek olarak 1000 mesajı olmıyanlar yönetici olamaz.
ßu değişikliklere biraz daha örnek verelim ;
1:) Tema değiştirilebilir. 2:) ßelirli kişiler sadece istediği profil resmi koyabilir (ßu biraz zor gibi ) 3:) Kulüpler oluşturulsun.(CS Clup - OS Clup) (Diğer forumlarda ismi Fan Clup ) 4:) Profil resimleri gibi uzun olmamak şartı ile imzalara belirli resimler konulsun. 5:) Vs.
Selamlar,Oyun inceleme sayfasında o oyun hakkında yorum yapmak ve arkadaşlar arası oyun hakkında fikir ve yardım alışverişinde bulunmak istiyoruz.Merlinin kazanı ve trgamer sitelerinde olduğu gibi.Bu çok önemli bir ihtiyaç,LÜTFEN BU KONUDA YARDIMCI OLUN.. YAZAN:NİNJAM
Ben eksik kalirmiyim.Günlük buraya 1 saatimi ayiriyorum yeni konulara bakiyorum.Burdayım yani
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız