Kardeş.Sen öle anladım.Ben bir saat derken günde.!5 dk giriyorum bakıyorum ççıkıyorum 2-3 saat geçiyor.giriyorum yarım saat bakıyorum çıkıyorum.Böle anladın mı???
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
Dediğini anlamıştım, mükemmel anlatım stilin için tekrardan teşekkür ederim. Ancak demek istediğim forumda tüm gün boyunca bile o kadar aktiflik olmuyor. Sen demek istediğimi anladın mı peki, kardeş?
Sen beni hiç anlamadın.Ya ben sürekli giriyorum.Toplamı 1-2 saat ediyor.Mesala suan.20dk bir bakarım sonra çıkarım.Bir daha girer bakarim.ÖLe kardeşim Anladınmı?
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız