Evet arkadaşlar.Herkes Metin2 oyununu bilir.Bu oyunda hayvanları ve yaratıkları öldürerek xp kazanırsınız ve bu xplerle level atlarsınız.Ama leveliniz büyüdükçe gereken xp'de artar.Ama çok kolay olan Metin35 oyununda 2 günde benim gibi 70 level olabilirsiniz.
Oyunu indirmek istiyorsanız adres:http://www.metin35.com/ Arkadaşlar şimdi verdiğim siteye giriyorsunuz.Oyuna kayıt olmadıysanız sitenin altlarına doğru inince account yazısı var.Oraya tıklayıp server3'e kayıt oluyorsunuz.İndirmek için gine account'un yanında yazan dowland yazısına tıklıyorsunuz.En üstte dowland yazıyor yeşil harflerle.Dowland yazsına tıklayıp indiriyorsunuz. Oyun hileside verebilirim. Ama sadece adını:Multihack 3.83 Bu hile işinize yarar arkadaşlar.
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
Doğru ama kontrollü oynarsan bir şey olmaz demicem.Gerçekten çok tehlikeli.Beni herhalde yaptı bağımlı.Ben bıraktım ama yeniden basladim.İsteyen oynasin
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız