AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Dünyamız Yok Oluyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 16/02/2010 :  00:14:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sevgili www.oyunsitesi.com Sakinleri
Bildiğiniz gibi dünyamız bu dönemler zor aşamalarda.Ekonomik krizlerinden tutun sel olaylarına kadar falan.Bunlar aslında Allah'ın biz insanlara uyarıları.Dünya yavaş yavaş biz insanlar sayesinde yok oluyor.Diyorlarya kıyamet.İnsanlar kıyameti kendi yaratıcaklar.Bir gün gelecek gözü dönmüş insanlar bu dünyanın tüm güzelliğine ev sahibliği yapan doğa anamızı yok edicek.Bir çok denizim gölümüz kurucak belkide.Şimdi para için savaşanlar gelecekte bir su damlası için savaşacaklar.Bizler dünyaya sahip çıkmalıyız.Bizler çıkmassak başka kim sahip çıkacak.Herkes dünyalik düşünüyor.Ben yaşayam zengin olam güçlü olam fabrika kuram onu yapam bunu yapam doğa kirlenirse kirlensin ne olursa olsun diyenler bu dünyayı yok ediyor.İşte Bizler Bunu Önlemeliyiz.Yanımdaysanız fikirlerinizi yazın.Sesimizi yöneticiler duysun ve bu uğur uğrunda etkinlikler yapalım.Benleyseniz,benle kalın.

Dünya

Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım.
Çünkü burası bizim yuvamız

enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 16/02/2010 :  00:17:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BEN ŞUNU DEMEK İSTİYORUM

SONUNA KADAR VARIM

Dünya

Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım.

Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 16/02/2010 :  12:09:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ard arda msj atmayalım lütfen.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 16/02/2010 :  13:56:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki Özürdilerim

Dünya

Sayfanın En Üstüne Git

ismail truth
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 28/02/2010 :  00:28:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gebersin gitsin ****tor. hiç sevmiyorum zaten.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000