Sevgili www.oyunsitesi.com Sakinleri Bildiğiniz gibi dünyamız bu dönemler zor aşamalarda.Ekonomik krizlerinden tutun sel olaylarına kadar falan.Bunlar aslında Allah'ın biz insanlara uyarıları.Dünya yavaş yavaş biz insanlar sayesinde yok oluyor.Diyorlarya kıyamet.İnsanlar kıyameti kendi yaratıcaklar.Bir gün gelecek gözü dönmüş insanlar bu dünyanın tüm güzelliğine ev sahibliği yapan doğa anamızı yok edicek.Bir çok denizim gölümüz kurucak belkide.Şimdi para için savaşanlar gelecekte bir su damlası için savaşacaklar.Bizler dünyaya sahip çıkmalıyız.Bizler çıkmassak başka kim sahip çıkacak.Herkes dünyalik düşünüyor.Ben yaşayam zengin olam güçlü olam fabrika kuram onu yapam bunu yapam doğa kirlenirse kirlensin ne olursa olsun diyenler bu dünyayı yok ediyor.İşte Bizler Bunu Önlemeliyiz.Yanımdaysanız fikirlerinizi yazın.Sesimizi yöneticiler duysun ve bu uğur uğrunda etkinlikler yapalım.Benleyseniz,benle kalın.
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız