AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Geri Dönüş
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

EnEsO
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 20/03/2010 :  19:01:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bildiğiniz Gibi Sizlere StRaYkEr adlı onlıne travian oyuncusunun hikayesini anlatmış ve sonunda da intikam almak için geri döneceğini söylemiştim.İşte O Harika Hikaye

StRaYkEr bütün azmiyle köyünü geliştiriyordu. Köyünü geliştirirken önüne iki seçenek çıktı.Barışçıl yada savaşçı.Tecrübesi ve intikam isteği ona 2. seçeneği seçtirdi.Düşmanları onun yeniden bir köy kurduğundan habersizdi.Gerçek dostlarıyla iletişim kurdu.Onlara yeniden intikam almak için büyük bir ordu kurucağını söyledi.8 arkadaşıda ona katılacağını ve her zaman yardım edeceğini söyledi.StRaYkEr düşmanlarından habersiz bir süre gelişerek 900 nüfusa ulaştı.Elindeki köy ve asker sayısı ona büyük avantaj sağlıcaktı.Bunu çok iyi biliyordu.Zamanı gelmişti.8 arkadaşıda ortalama 1000 puana yaklaşmıştı.StRaYkEr bir lonca kurdu ve o loncanın başında savaşın çıkacağı günü tüm arkadaşlarına bildirdi.11.08.2009.İşte o gün intikamın başlangıç noktası olucaktı.Hikayesini yakın zamanda dost edindiği bir arkadaşına anlatan StRaYkEr 4500 nüfusluk bir krallığı loncasına kattı.Güçleri artmıştı.Bütün emeğini bozan o loncaya gelmişti sıra.Loncadaki en büyük düşmanı 7000 nüfusluk kazanovaya saldıracaktı ilk baş.4500 nüfusluk türkishking
-Onu bana bırak.İntikamın için onunla sonuna kadar savaşırım,demesine rağmen StRaYkEr bir gece karşı ve kendi loncasından habersiz kazanovaya saldırdı.İlk savaşı kaybetti.2. savaşıda kaybetti.O sırada kazanova oyunda olmadığından karşılık vermiyordu.StRaYkEr'da savaşı kaybetmekten üzülmüyordu.Çünkü düşmanına vur kaç taktiği yapıp ordusunu zayıflatıyordu.Ve Sonra.Gündüz vakti kazanova hesabına girdiğinde merkez köyünün tamamiyle yağmalanıp bütün binalarının yıkıldığını ordunun tamamını kaybettiğini gördü.Kazanova arkadaşlarına haber verdiğinde ise umutsuz bir şeyle karşılaştı.Güneşin ilk ışıklarında da StRaYkEr'in büyün loncası onları ezip geçmişti.Güçlüleri.Kazanovanın loncasındaki düşük nüfuslular loncanın yavaş yavaş parçalandığını görünce teslim olup saldırı almamak için StRaYkEr'in loncasına geçti.Bütün Lonca 12 Saatte çöktü.Bu sırada da savaşdan ganimek kazanan StRaYkEr ve loncası gücünü arttırmış 2 ayda nüfusunu 2500 yapmıştı.4500 türkishking nüfusu 7000 olmuştu.Loncadan artık çok kişi korkuyordu.Ama bazı görünüşte cesaretli korkaklarda saldırmasına rağmen saldırıyı kaybedip şehrine saldırı almış ve çökerilmişti.Savaştan çöken kazanova nüfusunun yarısından fazlasını kaybetmişti.StRaYkEr ona acımadı ve tamamiyle çökene kadar yağmaladı.1 asker bassa kazanova onu anında öldürdü.Sürekli yağmalanan kazanova ülkesini StRaYkEr'in loncasına bağladı.İntikam almayı başaran StRaYkEr' düşman loncanın çökmesinden 3 ay sonra kazanovayı serbest bıraktı ve onunla dost olmuştu.Çünkü halen barışa inanıyordu

SON

Bazen diyorum
Keşke çocuk olmasaydım
Düzgün bir hayatım olmadı.
Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı.
Kardeşlerim bitti
Sıra bana geldi
5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti
Bazen diyorum
Keşke çocuk olmasaydım
Kardeşlerim bitti
Sıra bana geldi

EnEsO
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 20/03/2010 :  19:07:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkesten Özürdiliyorum.Beni Affedin ?

Bazen diyorum
Keşke çocuk olmasaydım
Kardeşlerim bitti
Sıra bana geldi
Bazen diyorum
Keşke çocuk olmasaydım
Kardeşlerim bitti
Sıra bana geldi
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 27/03/2010 :  00:15:33  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Neden özür diliyorsunuzki ? =)

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

EnEsO
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 27/03/2010 :  20:58:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yha Ben bu forumda önceden tatsız bir olay yaşamıştım şimdi yeniden üye oldum.O yüzden kardeş xD

Bazen diyorum
Keşke çocuk olmasaydım
Kardeşlerim bitti
Sıra bana geldi
Bazen diyorum
Keşke çocuk olmasaydım
Kardeşlerim bitti