AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 sacred'de hangi karakteri tavsiye edersiniz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/04/2004 :  17:51:41  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar sacredde bana hangi karakteri tavsiye edersiniz.benim oynayacağım karakter tek büyüyle en azından 3-4 tane güçsüz yaratığı yıkabilmeli(örneğin neverwinter nights'deki 10.level druid'im ile tek bir büyüyle 10 tane goblini yere serdim.bu aralar biraz fazla nwn ile ilgili örnek veriyorum multiplayer oynamaya başladığımdan beri).böyle bir karakter var mı oyunda

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 20/04/2004 :  18:16:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer bi atakta çok yıkıcam diosan seraphim'in saldırıları çok ii. ama ben mage ile oynuyorum. lightning strike pek güçlü diil tek adama karşı ama çok eleman olunca çok ii olyo. fire spiral var oda süper. meteor storm'u da unutmamak lasım, tabi adamlar sabitse:) bende mage'i al, biraz zayıf ama koruma büyüleri filan var, o açıdan çok ii. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/04/2004 :  18:04:40  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
zaten mageyi oynuyorum daha yeni başladım 2.leveldeyim sadece 2 büyü var şuanda fena değil beyendim aslında.

bir de birşey soracam şu büyüleri hareketleri filan nasıl açabilirim level atlayınca açılmıyo nasıl açılır onlar?yani sadece 2. tane büyü var onları bi tanesi zaten oyunun başında vardı diğerinide bi kağıttan mı ne öğrendim level atlayınca hiç öğrenemedim illa kağıt mı bulmam lazım?
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 22/04/2004 :  13:58:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok yaw, lvl atlayınca öğrenilmio.. karşına combat art şeyleri çıkıyo, onları kullanarak öğrenebiliosun. sana uygun olmayanlar çıkıyo genelde sakın satma onları, bitane combo master bul(böle yaşlı dedeler) ona 4 tane werip istediin birini alabilirsin. büyülerin hepsini öğrenmeye çalışma bence, bazılarını öğren ama iyi öğren, çok güçlü olsunlar çünkü 15. lvldan sonra çok lazım olcak. hadi ii oyunlar, Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/04/2004 :  18:53:05  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ilginize çok teşekkğrler.şu anda acayip sinirliyim çünkü sadece birkaç dakika önce aptal kardeşim kendi gladiatorunu benim 7.level battle mage'min üstüne save etti.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/04/2004 :  23:11:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BattleMage ile OYNANMAMASI tavsiye olunur )) Oyunun ilerilerinde çok sıkıcı bir karakter oluyor. Bir fireball atmak için her seferinde 7 saniye beklemek çok can sıkıcı. Bana kalırsa oyundan zevk almak için gladiator yada benzeri closecombat karakterlerle oynamakta fayda var.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000