AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 sacred'de hangi karakteri tavsiye edersiniz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 23/04/2004 :  18:32:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ewt yaw:(( büyülerin dolmasını beklemek yada büyü sayısının kısıtlı olması çok kötü. dier yandan en geniş combat arts bölümü magede. sadece element büyülerini yapabilmek çok sıkıyo adamı.. ama napalm artık, lvl 21 olmuşuz, bu saatten sonra bırakılmass.. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 23/04/2004 :  20:05:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun lvl 38-39 civarı bitiyor. Ama ilerilerde çok daha kötü oluyor. Düşmanlara vurmak için skill vermen gerekecek ama bu seferde süre daha fazla artacak. Anlayacağın çok büyük bir kısır döngü. Daha başlamamışlara tavsiyem kesinlikle gladitor ile oynasınlar. Dilediğin kadar combo ve rahatca oynanabilecek bir oyun sunması çok büyük artı.....
Sayfanın En Üstüne Git

levenge
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 17/09/2004 :  12:11:54  Bilgileri Göster  levenge'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Seraphim de çok iyi Vampiress da...İkisi de çok güçlü karakterler cidden manyak...Ama bence Seraphim ya da Dark Elf alın derim...

The kamboucha mushroom people!
Sitting around all day!
who can belive you?
who can belive you?
Let your mother pray!
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 27/02/2005 :  22:10:46  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım. Skull lar ne işe yaradığını bulamadım. Yardım edebilir misiniz?
Sayfanın En Üstüne Git

dieangel
Üye

Turkey
İleti 224

İletim - 04/04/2005 :  12:54:52  Bilgileri Göster  dieangel için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hiç bi halta yaramıo eline alıp silah niyetine kullanmazsan kasma bence boşuna sat gitsin ayrıca kull bulduğuna göre undead potations kullanmıosun sanırım iskeletlere onu içerek saldırırsan tekrar canlanmıyorlar ve daha kuvvetli vuruşlar yapıosun benden tavsiye kimi yerlerde çıldırtabiliyorlar özellkle benden kuvvetli ataklar yaptıklarında siğer tartışmaya gelince abicim vampir yada arc elfden daha ii arakter yok bu oyunda darc elfle güzel bi kombo olayıyla rakiplerin pek şansı kalmıo

die
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000