ha bu arada unutmadan belirtiiim diablo nere sacret nere nerde o eski itemlerunicler set itemler nerde bnun aletleri ayrıca skil cubda pek sağlıklı gelmedi bana
Ben sacred'ı en fazla bir hafta oynayabildim.. Bug'ları müsade etmedi :) oynadığım günlerdede Dark elf'i seçmiş ve çok'ta beğenmiştim ama oyun tam anlamıyla eksikmi bozukmu anlayamadım bu yüzden Diablo fanatiği olduğumdan Diablo 3'ü bekliycem zaten en geç 2 sene sonra çıkar piyasaya yehhuu.. size başarılar..
arkadaşlar ben söyleyim ben gladiatorla oynuyorum ve çok kuvvetli benim lvl 53 ayrıca special items ları topluyorum ve tam istediin gibi bir vuruşta karşısında ne varsa 6000 can götüren first of god vuruşu var ve special moves bitmeden doluyor yani hareketini yaptıktan sonra yeniden yapıyor ve zırhları mükemmel 500 kask 600 omuz 790 vücut 200 kollar ve el 190 bacak ve ayak
sana katılıyorum bende dişi elf i aldım ve daha wyren pass bölümünü geçemememe ragmen levelim 35 ve bence en basarılı karakter uzakta b,ile olsa 3 lü beşli ok atarak deviriyo elemanları