AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 sacred'de hangi karakteri tavsiye edersiniz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

dieangel
Üye

Turkey
İleti 224

İletim - 04/04/2005 :  12:57:00  Bilgileri Göster  dieangel için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ha bu arada unutmadan belirtiiim diablo nere sacret nere nerde o eski itemlerunicler set itemler nerde bnun aletleri ayrıca skil cubda pek sağlıklı gelmedi bana

die
Sayfanın En Üstüne Git

Maglor
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 14/04/2005 :  16:06:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben sacred'ı en fazla bir hafta oynayabildim.. Bug'ları müsade etmedi :) oynadığım günlerdede Dark elf'i seçmiş ve çok'ta beğenmiştim ama oyun tam anlamıyla eksikmi bozukmu anlayamadım bu yüzden Diablo fanatiği olduğumdan Diablo 3'ü bekliycem zaten en geç 2 sene sonra çıkar piyasaya yehhuu.. size başarılar..
Sayfanın En Üstüne Git

madfight
Üye

Turkey
İleti 41

İletim - 02/06/2005 :  16:18:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben söyleyim ben gladiatorla oynuyorum ve çok kuvvetli benim lvl 53 ayrıca special items ları topluyorum ve tam istediin gibi bir vuruşta karşısında ne varsa 6000 can götüren first of god vuruşu var ve special moves bitmeden doluyor yani hareketini yaptıktan sonra yeniden yapıyor ve zırhları mükemmel 500 kask 600 omuz 790 vücut 200 kollar ve el 190 bacak ve ayak

Win or Lose
Sayfanın En Üstüne Git

wolfrain
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/10/2005 :  23:32:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sana katılıyorum bende dişi elf i aldım ve daha wyren pass bölümünü geçemememe ragmen levelim 35 ve bence en basarılı karakter uzakta b,ile olsa 3 lü beşli ok atarak deviriyo elemanları
Sayfanın En Üstüne Git

arsat
Üye

İleti 192

İletim - 01/11/2005 :  15:30:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saraphim derim onunla oyunu bitirdim çok güçlü bence
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: