Şimdi arkadaşlar bazen şey diyorum.Keşke istediğimiz resmi hemen sitede açtığımız konulara koysakda arkadaşlar daha pratik olarak anlasa.Mesala bir şey indiricez onun nasıl indirildiğini gösteren fotoğraflar koyarız.Arkadaşa kolaylık sağlar.Şimdi resim koyucaz arkadaş onları upload edecek falan.
Buna çözüm bulabilirseniz sevinirim.Çünkü sitemiz görsellerlede daha çok dikkat çekecektir.Eğer böyle bir şey yapacaksanız sevinirim bana katılanlarda olur.Sadece bir öneri terslemeyin.
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti