|
Yazar |
Konu  |
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 28/07/2010 : 22:48:35
|
 |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
bkkazaz
Yönetici

Turkey
İleti 582 |
İletim - 31/07/2010 : 21:35:47
|
Harika olmuş Burak. Ellerine sağlık. İstek üzerine böyle bir başlık açıldığı için de ayrıca teşekkürler :)
Biz senin için ne araştırma yapsak da ezilmesek bu iyiliğiniz karşısında :) |
Mutlu ve bol oyunlu günler...
Bilge Kaan KAZAZ Genel Koordinatör OyunSitesi |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 31/07/2010 : 23:09:57
|
Yok efenim ne gerek var, daha dün yönetim için atıp tutuyodu :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 31/07/2010 : 23:59:52
|
Bak işte =) bizim yanımızdayın bi ara :D olmadı şimdi bu =)
Yok efendim, sayende bir Türk büyüğünü incelemiş olduk. Başka isteklere hâlâ açığım. Ne kadar genel kültür o kadar iyi bilgi =) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
bkkazaz
Yönetici

Turkey
İleti 582 |
İletim - 02/08/2010 : 15:51:44
|
Bir söylenti vardır, 3. Selim'in hamamda cariye peşinde koşarken sabuna basıp, kayarak düştüğü ve kafasını vurarak öldüğüne dair. Tarihin, rakamlar ve ezberlerden uzak, böyle sosyal ve eğlenceli yönlerini de araştırmak (aslında araştırmaktan da ziyade, paylaşmak) lazım değil mi sizce de? (Soru içinde 3. Selim talebi gizli sanki :) ) |
Mutlu ve bol oyunlu günler...
Bilge Kaan KAZAZ Genel Koordinatör OyunSitesi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|