|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 02/08/2010 : 15:51:43
|
alıntı: bkkazaz tarafından yazılan:
Dışarıdan bakan "Makarena dansı mı yapıyor bu" diyebilir ama evden dışarı adımımı atarken, pantolonun sol cebi, sağ cebi ve sağ arka cebini sırasıyla kontrol ediyorum. Anahtar, telefon ve cüzdan yerinde mi diye :)
Bunu ben dışardayken her yarım saatte bir yapıyorum. :D |
 |
|
bkkazaz
Yönetici

Turkey
İleti 582 |
İletim - 02/08/2010 : 15:59:51
|
Yok onu ben şöyle yapıyorum, elimde telefonla konuşurken, birden elim cebime gidiyor "Allah, telefonu düşürdüm/kaybettim/çaldırdım" diyorum. Salaklığıma dair jeton birkaç saniye sonra düşüyor. Neyse konu sapıtmasın. Ben başka takıntılarımı düşünmeye başlayayım. |
Mutlu ve bol oyunlu günler...
Bilge Kaan KAZAZ Genel Koordinatör OyunSitesi |
 |
|
n/a
deleted

İleti 47 |
İletim - 02/08/2010 : 17:27:28
|
1. Birşey yaptığsam onu 2 kere yaparım bazen olmadı bir daha yapıyım derim ama bu sefer değişik olur falan böyle yarım saat uğraşırım.Bazıları beni izlerken delimisin yhaa der :D
2. CS oynarken bunny yapmassam kendimi sakat hissederim :D
3. Bilgisayarın başına oturduğumda koltukla akrobasi hareketler yaparım :D
4. 1 Parmağımı yanlışlıkla cıtlattıysam diğer parmaklarımı çıtlatmassam kendimi kötü hissederim :D
5. Bir yazı yazarken Bittiğinde yarım saat ona bakarım.Eksik varmı yok şurası olmadı falan :D
6. Bir yere giderken yarım saatte hazırlanırım :D Bunu unuttummu bakıyım falan 15 dk sürer :D
7. Bir yere gidince aklımdan hep evdeyken şunu açtımmı.Camı açıkmı bıraktım yok şunu böylemi yaptım onu böylemi yaptım.Kontrol etmek için eve gelirim ama hiçbiri umduğum gibi olmaz :D Kapıyı kitledimmi yoksa kitlemedimmi :D
|
Msn Türkçesi Yaşasın Türkçe!!!
Kayıt Tarihi = 27/04/2007
Counter-Strike 1.6 satis2@vipgamenetwork.com
|
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 02/08/2010 : 19:04:30
|
- İletilerim her daim düzenli ve özenli olmalıdır. En dikkat ettiğim noktadan sonra cümleye büyük harfle başlama prensibi.
- Okurken mutlaka her kelimesini her satırını anlamam gereklidir. Eğer anlamadan geçersem huzursuz olurum ki asla geçemem. Bazen inatla aynı cümleye takılıp dururum dakikalarca. Bu bendeki konsantrasyon eksikliğinin bir belirtisi aslında.
- Aynı durum sinema filmi izlerken de oluyor. Hele de tv'de yayınlanıyorsa hiç bir saniyesini kaçırmamak için full konsantre izlerim, hayatla bağlantılarımı koparırım ve çıt istemem. VCD izliyorsam kaçırdığım yerleri mutlaka geri alırım.
- Dışarı çıkarken; kapıyı çektim mi veya kilitledim mi diye apartmanın dışından döndüğüm, ocağı kapattım mı diye de yarıyoldan döndüğüm çok olmuştur.
- Evde tatlı ve benzeri şeylerin uzun süre durmasına imkan yoktur, bitirene kadar uğraşırım. Yani ya tatlı evde olmayacak ya da ben :) Dışarıda böyle olmuyor, haydee hobaa diye tezgaha saldırmıyorum nedense :P |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Iron-Man
Üye

İleti 81 |
İletim - 02/08/2010 : 20:24:23
|
Kitapların, önsöz, sonsöz, dipnot, kaynakça, arka özetlerine kadar her kelimesini okumadan, o kitabı bitirmiş saymam. |
I am Iron-Man! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|