|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 03/08/2010 : 11:46:43
|
yukarıda yazdığıma ek olarak.
- benimde CrAzY_IVAN'daki gibi simetri takıntım var.
- yeni bir kitaba başlamadan önce son sayfasını okuduktan sonra kitabı okumaya başlarım.
- kolye, bileklik, yüzük, saat vb. şeyleri takamam. aşırı derecede rahatsız edici geliyor. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
İletim - 08/08/2010 : 09:05:48
|
Slip külot giyemem. Dışarı çıkarken şort giymem kot pantolon rulez. Tuvalette en az 3 rulo tuvalet kağıdı olması lazım yoksa gider alırım. Faullerimin ikiside aynı olmak zorunda farklıysa düzeltirim. Dışarı çıkmadan önce mutlaka dişimi fırçalarım. Bedava olan herhangi bişeyi saatlerce bekleyebilirim. Havuza-denize yürüyerek giremem atlamam gerek. Telefon cebimin arkasına kaçınca 5-6 saniyelik telefon gitti telaşı yaşarım. Cüzdan kalçamda uzun süre oturmaktan yer yaptıysa hissetmem ve gene o çaldırdım telaşı. Ağzımda sakız olmadan 10 dk duramam.(Uyurken dahil) Yatağımın bi yanı herzaman duvara yapışık olmalıdır yoksa kendimi güvende hissetmiyorum :) Yatarken yorgan-pike şart yoksa uyuyamam yaz-kış farketmez. Uçağa,otobüse,tren gibi toplu taşıma araçlarına binerken acil bir durumda kurtulmak için acil çıkıştan oturacağım yere kadar adımlarımı sayarım. Herzaman bulunduğum durumdaki olabilecek en kötü şeyleri hesaba katarak hareket ederim.
|
http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg
|
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 08/08/2010 : 20:54:35
|
Sakız olayı fenaymış. Boğulma aman. :) |
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 09/08/2010 : 15:05:51
|
Google'da bişey aratcağım zaman aratacağım kelimeyi unutursam hatırlamaya çalışırken klavyeden rastgele tuşlara basarım :) |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|