AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Battlefield Serisi ve Modları
 Oyun içinde şeffaf üçgenler sinir edecek kadar çok
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

TuVNeRa
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 02/05/2004 :  02:52:04  Bilgileri Göster  TuVNeRa için bir ICQ İletisi Gönder  TuVNeRa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  TuVNeRa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla

Bende AMD Athlon 64 3000, 512 ram,128 MB Asus Ati Radeon 9200 ProSE ve 120 GB Seagate SATA HD var. Oyunun yüklemesi ayarları herşey normal. Ama her ne hikmetse oyun içinde birbirlerine zincir gibi eklenmiş ayna gibi şeffaf üçgenler var. Bazan görmemi bile engelleyecek kadar çok. İşletim sistemi winXP ve winXP SP1. Her iki sistemde de aynı problem devam ediyor. Ayrıca internetten oynamak için serverlara girmeye çalıştığımda ya bağlanmıyor ya da "data differs from server" diyor. Lütfen yardım edin !

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur !

TuVNeRa
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 04/05/2004 :  22:05:15  Bilgileri Göster  TuVNeRa için bir ICQ İletisi Gönder  TuVNeRa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  TuVNeRa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yantı yine kendim buldum. Dosya sistemi NTFS olduğu için o üçgenler çıkıyormuş. FAT32 de problem yok.

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur !
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000