Painkiller, Breed(Allah belasını wersin bu oyunun be! iğrenç!), NFSU 2. kez,Hitman Contracts, NHL 2004, Farcry(makina çok kasıyo diye bıraktım gerçi:)) bi de Cs:cz'ye başlamak gibi ölümcül bi hata yaptım we bol bol kustum! Artık Cs'nin yüzüne bakasım gelmio.. Farewell..
Mafia süper bir oyun oynamadıysan ve gta tarzı oyunları seversen kesinlikle tavsiye ederim...
Dodo Heroes 4'ü geçen sene bitirmiştim. Oyun çok zor bir oyun eğer sinirlerin sağlam değilse ve oyuna yeni başladıysan yol yakınken oyunu bırakmanı tavsiye ederim ))
Yok Rap oyun dediğin kadar zor gelmedi, tüm seferleri ve seneryoları bitirdim. Oyun anca 2-3 hafta dayandı.
Mesaj baya geç kaldı (camiyadan af dileklerimle) bunun nedeni internet süremin bir aya yakın zamandır bitmiş olmasıdır, şu anda da okuldaki bilgisayarlardan yazıyorum zaten. Haziran-Temmuz gibi tekrar görüşmek üzere...
Valla heroes beni baya bir gıcık etmişti. Neden derseniz 1-Campaing'de senaryo geçişlerinde sadece bir hero bir sonraki bölüme geçebiliyordu. 2-Oyun esnasında rakibimiz olan bilgisayar harita kapalı bile olsa beni görebiliyordu fakat ben onu göremiyordum. 3-Rakip her bölümde birden fazla güçlü hero ile haritada rahat rahat dolaşırken benim gariban herolar kalede saklanmak zorunda kalıyordu. 4-Rakip herolar her zaman benim asıl herodan kaçıyorlardı ve bu kaçış köşe kapmacağına döndü. 5-Barbarian ve Knight kalelerinde ana hero savaşçı olduğundan her yeni bölüme geçişte güç toplayana kadar baya bir ağlatıyorlardı. 6-Nedense tek taraflı ışınlanmalar hep bilgisayarın haritadan benim ana kalenin yakınına çıkıyordu. 7-Şimdilik bu kadar yeter ama isterseniz on onbeş madde daha ilave edebilirim...
şu an hitman contracts,colin mcree 4,gta vice city ama hitman harika bir oyun tavsiye ederim hele hele bölümleri professional'da bitirince ayrı bir tat veriyor:P