|
| Yazar |
Konu  |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 31/10/2008 : 20:12:38
|
alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
Tarihçi - Elizabeth Kostova
Okuduğum en sürükleyici romanlardandır. Özellikle tarihe meraklıysanız harika bir kitap sizin için.
Trevanian'ın Şibumi romanını okuyun,okutturun. Körlük-Jose Saramago haftaya filmi vizyona girecek değişik güzel bir kitap. Şimdide İhsan Oktay Anar'ın Puslu Kıtalar Atlası'nı okuyorum. |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 16/11/2008 : 10:04:51
|
alıntı: Okuduğum en sürükleyici romanlardandır. Özellikle tarihe meraklıysanız harika bir kitap sizin için.
Benim bazı eleştirilerim var. Hep sonunu merak ederek okudum, yani konusu ilgimi çeken birşey olmasa ortasında kapatırdım. Sürükleyici kısımlarının yanında, insanı uyutan yerleri de az değil. Yani kitap belli bir çizgi tutturamıyor.
----Spoiler---- Hah oldu olacak dediğimiz anda, Helen'in teyzesiyle birlikteyiz vs vs Kitap 600 küsür sayfa, koskoca Drakula 3,4 sayfada ölüp gidiyor. Hem 1950-1970lerde de geçse ben öyle bir kızın yaşayabileceğine inanmıyorum. 15-16 yaşındasın, ergenliğe giriyorsun; sen git kütüphanede bilmem nerenin ticaret tarihini oku! ----Spoiler----
Böyle diyorum ama Elizabeth Kostova'nın yeni kitaplarını okumaktan da kendimi alamam herhalde. Keşke böyle güzel bir konuyu birkaç kitap yazıp iyice işi kavrayınca yazıya dökseymiş. Not: İlk kitaabı diye biliyorum, umarım yanılmıyorumdur.
Filmi için: http://www.imdb.com/title/tt0493704/ |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 16/11/2008 : 15:23:42
|
| Sylvania Pippistrella - Vampir Attacke ( Das Ultimative Gruselbuch ) |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 18/11/2008 : 23:12:14
|
Adam Fawer - Olasılıksız Erol Mütercimler - Fikrimizin Rehberi Mustafa Kemal Ulusu - Atatürk'ün Yanı Başında Nuri Ulusu'nun Hatıraları Hulki Cevizoğlu - Türkiye ve Türkçe Üzerine Oynanan Oyunlar Steve Rasnic Tem ve Melanie Tem - Tavandaki Adam George R. R. Martin - Taht Oyunları
Son iki kitap bitti, diğerlerini okuyoruz hala :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135 |
İletim - 19/11/2008 : 00:30:20
|
| Tuna Kiremitçi-Git Kendini Çok Sevdirmeden en son bu kitabı okudum çok hoşuma gitti tavsiye ederim bir genç kızın hayat hikayesi çok ilgi çekici bir şekilde anlatılmış.Bu tip romanlar karşısında biraz önyargılıydım fakat bu romanla birlikte bu önyargım ortadan kalktı:).Büyük Düşünmenin Büyüsü adlı bir kitap okuyordum şu sıralar o da okuduğum en berbat kitap xD.Sonlarına yakın bir yerde bıraktım daha fazla sabredemedim. |
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|