|
| Yazar |
Konu  |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 26/12/2008 : 16:42:01
|
Ayşe Kulin-Köprü Ayşe Kulin ''Köprü'' adlı eserinde, doğuda yaşanan güncel olayları yapılmaya çalışılan bir köprünün etrafında toplamış, gayet güzel anlatmış. Hatta sadece güncel olaylarla kalmayıp Şeyh Sait isyanınında üstünden geçmiş. Okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca Ayşe Kulin'in ''Bir Gün'' adlı kitabını okumaya başladım... Bitirince yorumumu yaparım. |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/12/2008 : 18:23:38
|
| Dün Stephen King'in Sadist'ine başladım. Çok betimlemeler olduğundan ilk 100 sayfada fazla bir olay olmuyor. Kitap genel olarak ünlü bir yazar olan Paul Sheldon'u anlatıyor. trafik kazası geçirmesini ve onu bulan 2 tahtası eksik bir hayranı onun, kitaplarını kendi beklediği sonla bitirmediği için kendi sevebileceği yeni bir roman yazmasını istemesini işliyor. Okunası bir kitap olduğunu söyleyebilirim |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 06/01/2009 : 00:12:35
|
| Agatha Christie'den On Küçük Zenci'yi okuyorum ve okumayan varsa bu tür kitaplardan hoşlanıyorsanız mutlaka okuyun derim. Gerçekten çok sürükleyici bir kitap hikayeside güzel başları biraz karışık ama daha sonra herşeyin farkına varıyorsunuz. Çok güzel kurgulanmış sonuna gelmek için sabırsızlanıyorum. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 06/01/2009 : 18:43:51
|
| Kobe konusu nedir kitabın? Agatha Christie adını duyunca ilk aklıma gelen şey ''Cinayet'' kelimesi olsada, yine de merak ettim :) |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 07/01/2009 : 10:14:56
|
Harry Potter ve Ateş Kadehi Seriyi okumanızı şiddetle tavsiye ederim filmlerden farkları var  |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|