AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Ne Okuyorsunuz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 59

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 27/07/2010 :  01:59:46  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Jean Christopher Grange-Siyah Kan

çok sürükleyici bir kitap okumanızı tavsiye ederim.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/07/2010 :  09:56:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kısa olarak konusu nedir?

Ben de, Suna Kili - 1960-1975 CHP'de Gelişmeler kitabını okuyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 27/07/2010 :  12:42:00  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Polisiye-Macera-Gerilim türünde bi'kitap.Serbest dalış şampiyonu bir katil ile eski paparazzi, kötülük fikrine ve kaynağına takıntılı bir gazeteciyi karşı karşıya getiriyor. Katil hapiste… Ama daha önce Kamboçya, Tayland, Malezya’da kan dökmüş. Kadınların kanı… Gazetecinin onunla temasa geçmek için oynadığı oyun romanın temelini oluşturuyor. Ama katil bu yemi bir süre sonra yutmuyor. İşte gerçek heyecan da orada başlıyor. Kim av, kim avcı, birbirine karışıyor. Grangé hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir roman "Siyah Kan". Paris’ten Asya’ya doğru deliliğin sınırında bir yolculuk… Dört yüz küsur sayfalık gerilimli bir kâbus… Çok çekici… Yazarın ustalığı kendini bir kez daha çarpıcı bir şekilde gösteriyor. "Siyah Kan"ı okurken kötülüğün ve kötülerin dünyasına doğru nefes nefese bir koşu tutturduğunuzu fark ediyorsunuz. Bu çılgınca koşuya karşı koymak imkansız!Yazarın şu ana kadar okuduklarım arasındaki en beğendiğim kitabı.Her ne kadar yazar anlatımı yavaşlattığı yerde okuru sıkmamak için cinselliği ele almış gibi gelse de.''Leyleklerin Uçuşu'' ve ''Kızıl Nehirler'' i de okudum.Bazı eserleri filme çevrildi.Jean Reno'nun oynadığı Kızıl Nehirler filmi ünlüdür.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/07/2010 :  14:45:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm ilgi uyandırıcı... Okunası.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191