|
| Yazar |
Konu  |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 02/05/2004 : 06:00:21
|
Türkçe oyun sitelerinde yapılan bir araştırmaya göre bu tip sitelerde en çok kullanılan bölüm hileler kısmıymış siteye giren ziyaretçiler en az bir kere sitelerin hile bölümlerini kullanıyorlarmış. Açıkçası hileyi sevmeyen ve kullanmayan birisi olarak bu haberi görünce üzüldüm.... |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 02/05/2004 : 11:07:47
|
Allah allah, üzülücek bişey mi kalmadı rappier ?:) Bi insanın bir oyunda geçemediği bir bölümde hile kullanması kadar doğal birşey yoktur heralde. Oyunu kenara atıp ta bırakmak yerine hile yapmak daha mantıklı.
|
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142 |
İletim - 02/05/2004 : 11:48:00
|
| Türk milleti olarak;kolay para kazanma,kolay bir hayatın peşinden koşmaya alışık olduğumuzdan, sıkıntıya tahammülümüz yok maalesef,oyunda da hile arayışımız doğal.... |
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ATATÜRK "basit yaşa ki başkaları da yaşasın" gandi mtas@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 02/05/2004 : 14:34:33
|
| Oyun'da hile yapmayı da Türk olmakla bağdaştırmışsın ya helal olsun. Yazının sonuna "Avrupa'da böyle değil işte" yazmayı unutmuşsun yanlız. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 02/05/2004 : 16:40:30
|
alıntı: stone2003 tarafından yazılan:
Türk milleti olarak;kolay para kazanma,kolay bir hayatın peşinden koşmaya alışık olduğumuzdan, sıkıntıya tahammülümüz yok maalesef,oyunda da hile arayışımız doğal....
Aman hocam ne yaptın ... Her ne kadar ben hile kullanmasam da, kullananlar için de birşey diyemem. Herkesin kendi zevki, dileği(multiplayer hariç). Oyunlarda hile yapılması sadece Türk milletine mal edilecek bir olay da değil sonuçta. Her ne kadar yukarıdaki yazdıkların doğru da olsa, bir oyunda hile yapmayı bu kadar ciddi konulara yöneltmek gerekmez(bence). Anlaşılan bayağı dolmuşsun sen hocam . Ama senin görüşündür saygı duyarım... |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 02/05/2004 : 17:08:35
|
Üzülmemdeki sebep hile kullananların artması değil, bizim nesilden hile kullanmayan, oyuna hakkını veren kişilerin azalması... Eskiden oyunlar ve oyunculuk çok farklıydı. Geçmişe bakınca insan eskidiğini anlıyor.  |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|