bende bir oyunda hile yapılmasından nefret ediyorum. Benim üzerinde 1 yıl çalııp bitirdigim oyunlar bile oldu. Zaten hiç bir oyunun hiç bir hilesini bilmiyorum. Sadece counterde "sv_gravity" bir de age of empires te "robin hoood" u bilirim onları da sagda solda falan gördüm. Neyse rappier e katılıyorum ve sadece oyunda degil gerçek yaşamda da hile ve cebrene karşıyım ve herkesin karşı gelmesi gerektiğine inanıyorum.
If I were an undertaker, i would put away all the disasters of the world.
Bende hile yi sevmem. Hatta Gta Vice City de daha aspirine yazmış bile değilim. :) Ama bazen insan çok zorda kalıyor. O başka tabii. Zaten hilelerde bunun için konulmuş. Yeni bir oyun aldıkları zaman, ilk yaptıkları şey hilesini arayan insanlar tanıyorum. Yazık...
Arkadaşlar hile yapanlara acımak yerine herkesin farklı şeylerden zevk alabildiğini düşünseydiniz daha açık görüşlü insanlar diyebilirdim sizin için. Hile ile oyun oynamak bazı kişilere normalden daha zevkli gelebilir, ve bunu anlamayıp onların yaptıkları yanlışmış gibi konuşmak çok dar görüşlü bir olay.
some are born to sweet delight; some are born to endless night
bi bakımdan haklısın smeagol ama hileyi sıkıştıkları zaman kullansalar daha iyi olmaz mı? biraz araştırsalar, bulamıyınca hileye başvursalar. hatta hiç başvurmasalar...
şimdi CM4 oynayan bir arkadaşım var bana anlatıyor " 2007 deyim her sene şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ligde hep birinci oldum tüm kupaları aldım.." ben onu boyle diyince çok iyi oynuyor sandım. oysa yaptıgını gorunce gerçekten üzüldim ve oyundan nasıl zevk alıyor anlayamadım. Add manager den diger takımlara manager oluyor onların parasını alıyor, kuvvetli oyuncularını az paraya kendi takımına satıyor. bence oyunda mücadele olmayınca hiç bir zevk kalmıyor bana göre....
If I were an undertaker, i would put away all the disasters of the world.
Kendim aynen senin dediğin gibi yapıyorum undertaker, saatlerce uğraşıp ta sonunda geçemediğim bir yer olursa hile kullaıyorum. Strateji oyunlarında ise sadece tam bölümü geçiceğim sırada bilgisayar kilitlenip ta oyunu kaydetmediysem hile yaparım. Ve ben böyle zevk alıyorum, hileli oyundan da hiç zevk almam. Ama nedense bazı insanlar, diğerlerine nelerden zevk almaları gerektiğini öğretmeye çalışıyorlar.
some are born to sweet delight; some are born to endless night