AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Hilekar olduk çıktık.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 05/05/2004 :  22:01:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kim ne derse desin yeni nesil oyuncuların büyük bir çoğunluğu oyun konusunda hilekar... Bunun doğruluğu yada yanlışlığı tartışılabilir ama yinede bir önceki söylediğimi değiştirmez. Ayrıca bir insan hile yaparak bir oyundan nasıl zevk alabilir bunun cevabını bilmiyorum. Bana kalırsa bu hile olayı 'olmaması gerekse bile' kendini ispat edebilmenin bir yolu.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 06/05/2004 :  10:39:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Bana kalırsa bu hile olayı 'olmaması gerekse bile' kendini ispat edebilmenin bir yolu.

Neyin ispatı olabilir ki bu Rappier?
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 06/05/2004 :  18:16:49  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkes hileyi eleştirmiş ama Türkiye'nin en iyi hile sitesi biziz:)
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 06/05/2004 :  18:20:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana kalırsa gençler oyun bitirme olayını bir yarış, bir gurur hatta kişilik ispatı haline getiriyorlar ve bundan dolayı hile kullanıyorlar. Tabiiki bu benim izlenimlerim ve benim düşüncem katılıp katılmamak sizlere kalmış. Ama hanginiz bir internet kafede 'ben şu oyunu bitirdim ya sen??' tarzında karşısındakini küçültmeye çalışan bir diyalog duymadınız?
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 06/05/2004 :  18:38:15  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Bana kalırsa gençler oyun bitirme olayını bir yarış, bir gurur hatta kişilik ispatı haline getiriyorlar ve bundan dolayı hile kullanıyorlar. Tabiiki bu benim izlenimlerim ve benim düşüncem katılıp katılmamak sizlere kalmış. Ama hanginiz bir internet kafede 'ben şu oyunu bitirdim ya sen??' tarzında karşısındakini küçültmeye çalışan bir diyalog duymadınız?

Bende Rappier'e katılıyorum.Şahsen biz arkadaşlarla bu muhabbeti çok yaparız.Ama ben hilesiz bitirmeden yanayım.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000