Kim ne derse desin yeni nesil oyuncuların büyük bir çoğunluğu oyun konusunda hilekar... Bunun doğruluğu yada yanlışlığı tartışılabilir ama yinede bir önceki söylediğimi değiştirmez. Ayrıca bir insan hile yaparak bir oyundan nasıl zevk alabilir bunun cevabını bilmiyorum. Bana kalırsa bu hile olayı 'olmaması gerekse bile' kendini ispat edebilmenin bir yolu.
Bana kalırsa gençler oyun bitirme olayını bir yarış, bir gurur hatta kişilik ispatı haline getiriyorlar ve bundan dolayı hile kullanıyorlar. Tabiiki bu benim izlenimlerim ve benim düşüncem katılıp katılmamak sizlere kalmış. Ama hanginiz bir internet kafede 'ben şu oyunu bitirdim ya sen??' tarzında karşısındakini küçültmeye çalışan bir diyalog duymadınız?
Bana kalırsa gençler oyun bitirme olayını bir yarış, bir gurur hatta kişilik ispatı haline getiriyorlar ve bundan dolayı hile kullanıyorlar. Tabiiki bu benim izlenimlerim ve benim düşüncem katılıp katılmamak sizlere kalmış. Ama hanginiz bir internet kafede 'ben şu oyunu bitirdim ya sen??' tarzında karşısındakini küçültmeye çalışan bir diyalog duymadınız?
Bende Rappier'e katılıyorum.Şahsen biz arkadaşlarla bu muhabbeti çok yaparız.Ama ben hilesiz bitirmeden yanayım.