|
Yazar |
Konu |
CrAzY_IVAN
Editör
İleti 6191 |
İletim - 11/09/2010 : 14:30:57
|
Omuz, kollar, göğüs ve karın bölgelerini en sıkı çalıştıran egzersizler, vücut geliştirme yöntemleri neler arkadaşlar, bileniniz var mı? |
|
HighVoltage
Yönetici
Turkey
İleti 1108 |
İletim - 11/09/2010 : 20:03:11
|
Şınav, her derde deva... Kol, göğüs, sırt bölgelerini geliştirir. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör
İleti 6191 |
İletim - 11/09/2010 : 20:28:04
|
Şınav gerçekten süper olmakla birlikte sağlam ciğer de gerektiriyor. Ya da iyi nefes tekniği. Ben şınava ek olarak barfiksçiyim 4 yıldır falan. :D |
|
|
HighVoltage
Yönetici
Turkey
İleti 1108 |
İletim - 12/09/2010 : 20:29:32
|
Ben de barfiks çekemiyorum yahu. Bunun bir tekniği mi var nedir bilmiyorum? Taş çatlasa beş tane. Bunun kuvvetle alakası olmadığı kesin. Bir de zıplama özürlüyümdür söylemesi ayıp, 1.84 boyla smaç basamıyorum :( Ama çok iyi uzun mesafe koşarım... Eskiden daha da iyiydi. 25 km koştuğumu bilirim. Şimdi hımbıl olduk iyice :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör
İleti 6191 |
İletim - 12/09/2010 : 21:02:41
|
Barfiks tamamen zorlama meselesi. Ben 1 ile başladım resmen. Şimdi 30'lara çıkabiliyorum iyi günümde.
Ben muhtemelen 1.90 boy ile smaç basamam. Basketle aram yok. :/ |
|
|
HighVoltage
Yönetici
Turkey
İleti 1108 |
İletim - 12/09/2010 : 21:20:57
|
En azından potaya değersin :) |
M.Kemal ATATÜRK |
|
|
Konu |
|
|
|
|