AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Centurion - Son Savaşçı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/11/2010 :  13:07:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok izleyemedim henüz. :/
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 27/01/2011 :  12:09:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben izledim sonunda, Spartaküs kadar kanlı hatta daha fazlası. 300 Spartalı'ya daha çok benziyor sahneler. Ancak konuyu iyi işlemişler ve sonu yine dikkat çekici bitiyor. Sıkılmadan izledim hepsini... Tavsiye ederim.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

AnilKalkan
Yazar

Turkey
İleti 28

İletim - 27/01/2011 :  12:25:37  Bilgileri Göster  AnilKalkan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha iyi bir şey bekliyordum aslında. Güzel başladı, güzel bitti ama ortalarda baya baydığı da oldu. Yine de dönem çok iyi işlenmiş, etkileyiciydi.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 27/01/2011 :  14:11:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten puanı da ona göre. Yine de hoşça vakit geçirmek için yeterli.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/01/2011 :  16:50:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İzlemek için sabırsızlanıyorum ben. Bakalım hayal kırıklığı olmasa bari anlattıklarınıza göre.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000