|
Yazar |
Konu  |
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 17/01/2011 : 14:24:30
|
 Oyuncular: Sean Bean, Danny Trejo, Lauren Cohan, Ving Rhames, Robin Shou, Luke Goss, Tanit Phoenix, Bjorn Steinbach, Frederick Koehler, Joe Vaz, Kevin Otto, Leon Clingman, Paul Hampshire, Richard Lothian, Ricky Botsis, Ryan Kruger, Sean Higgs, Warrick Grier
Gösterim Tarihi: 18 Ocak 2011 (ABD)
Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=660do4WasVk
Bence Jason olmadan vasatın üstüne çıkamaz. Devam filmlerinde başarı önceki yapımlarda yer alan oyunculardan en azından birkaçının yer almasından geçer diye düşünüyorum. Bknz. Transporter, Fast and The Furious, X-Men vs.
|
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 17/01/2011 : 21:03:27
|
Yorumlara baktım da, devam filmi değil sanki tekrar çekim gibi olmuş diyenler var. Yani konu olarak bir yenilik getirmiyor. Jason gitti Sean geldi hesabı. |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 18/01/2011 : 14:12:53
|
Ben de fragmanı izleyince öyle düşündüm. Sonra bi izleyelim bakalım dedim ve filmin başında aynı düşünceye kapıldım. Sonradan ortaya çıktı ki meğerse film bu yarışların nasıl doğduğunu anlatıyor. Frankestein nasıl ortaya çıkmış sorusuna cevap alıyorsunuz. Aslında ilk film ikinci film konumuna düşüyor kafanızda sonradan. Aksiyon sahneleri ve kurgu tamamen aynı ve Jason olmasa da oluyormuş... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 18/01/2011 : 21:12:10
|
İzleyelim o zaman. :) |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 24/01/2011 : 02:45:03
|
Hakikaten güzelmiş film. :) |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 24/01/2011 : 20:28:01
|
İzledin demek :) |
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|