|
Yazar |
Konu |
killer_ar_ar
Üye
Turkey
İleti 162 |
İletim - 27/09/2010 : 18:55:25
|
Bu yazıyı öğrenci olduğum ve sizden de fikirler almak için yazıyorum. 16 yaşındayım ve liseye gidiyorum arkadaşlarımın dönem ödevlerini ve proje ödevlerini yaparak çok para kazandım. sizin de öğrenciler için okulda böye para kazanma yollarnız varsa paylaşırsanız sevinirim. malum harçlık çıkarmak çok kolay olmuyor :):) |
|
edebikelam
Üye
Turkey
İleti 132 |
İletim - 08/10/2010 : 18:39:45
|
yaw ben kendi ödevlerimi zor yapıyorum şahsen bana bi ağırlık gibi geliyor:D o yüzden bu iş pek bana ugun değil.ama ben 7. sınıftayken kolye bilezik ve takı yapardım hobi için,sonra onları sattım.ben onlardan iyi para kazandım.serviste satıyodum ama ben.okul için hiç öle bişey düşünnmedim:D |
|
|
edebikelam
Üye
Turkey
İleti 132 |
İletim - 08/10/2010 : 18:44:03
|
ya da aslıda onu boşver ne yapmalı biliyormsunuz?hani şöyle uzun siah hani ajanların giydiği gibi uzun pardesü gibi uzun şeyler var ya (adı aklıma gelmedi)onlardan alca,sonra onun içine işte jelibondur,krakerdir,cipsdir,çikolatadır ceketin içine tutturcan.sonra okulda yarasa gibi açacan yürüyen market gibi:DD iyi para getirir aslında:D ama yanında müdürle ya da müdür yardımcısıyla bir anı bırakır geride:DDD |
|
|
killer_ar_ar
Üye
Turkey
İleti 162 |
İletim - 31/01/2011 : 14:54:17
|
o işte biim okulda olmaz kantinimiz var :((( |
|
|
uckazaz
Yazar
Turkey
İleti 331 |
İletim - 31/01/2011 : 20:25:57
|
Okul içinde futbolla ilgiliyseniz iddaa kuponu yapmak ve komisyon almak kulağa garip gelse de fena bir yol olmayabilir (iddaa +18 miydi ya ahah) Ayrıca müziğe yatkınsanız, akşamları bir yerlerde sahne almak olabilir grubunuzla veya solo; ama tavsiye etmem. Özellikle lise ve ortaokulda zaten zor. Yapabiliyorsanız müzik üretip satabilirsiniz, beste, altyapı vesaire. Bunun dışında para ödüllü kompozisyon, resim, münazara yarışmalarına katılabilirsiniz. Websitesi tasarlayabilirsiniz ya da websitelerine içerik üretebilirsiniz, grafik tasarıma yönelebilir ve görselleri tasarlayabilirsiniz. İnternet para kazanmak için fena bir yol değil özellikle öğrenci milleti için, kendinizi doğru biçimde geliştirmenizle ilgili. Belki piyasada öyle bir açık yakalarsınız ki sizin açtığınız bir websitesi hayal edemeyeceğiniz kadar büyür, örnekleri vardır bunun bkz: YouTube, Facebook Aklıma ilk gelenler bunlar. |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör
İleti 6191 |
İletim - 31/01/2011 : 21:02:10
|
YouTube da öğrenci işi miydi ilk çıktığında? :O |
|
|
Konu |
|